ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΟΙ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ

Posted by lykofron στο 11/04/2009

Οι συνωμότες των σκοτεινών σπηλαίων τυφλωμένοι από το αιώνιο σκοτάδι τους βγήκαν από τα σπήλαια με τις λαμπάδες στα χέρια και κατέκαψαν την Ιερά Γη της Αρχαίας Ολυμπίας και όχι μόνον. Μερικοί τους θεωρούν απλώς οικοπεδοφάγους. Κατά την γνώμη του γράφοντος είναι κάτι περισσότερο και η αλήθεια αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί. Πρόκειται για συντονισμένη επίθεση με πλήρως οργανωμένο σχέδιο και με συγκεκριμένους αντικειμενικούς σκοπούς: Να τρομοκρατήσουν το λαό, να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία και να επιτύχουν γεωπολιτικά πλεονεκτήματα στην περιοχή. Οι εκτελεστές (ημεδαποί ή αλλοδαποί), είναι η μετάλλαξη της 17Ν. Δηλαδή η 17Ν με νέο πρόσωπο. Ας προσέξει λοιπόν η κυβέρνηση διότι το χειμώνα θα κινδυνεύσουν από τις ίδιες δυνάμεις οι πόλεις μας . Ας συλλάβει τους αναρχικούς με τα μολότωφ και ας τους στείλει σε κάποιο ξερονήσι για αναμόρφωση πριν κάψουν την Αθήνα και τις άλλες πόλεις μας. Την προειδοποιούμε όσο είναι καιρός.

Διότι και οι εμπρηστές στην κατηγορία των συνωμοτών κατά της κοινωνίας και της φύσεως ανήκουν , όπως και οι εξουσιαστές που τους ανέχονται ή τους καλύπτουν και η πλουτοκρατία την οποία υπηρετούν. Γιατί όλοι αυτοί οι Σάυλοκ έχουν ορκισθεί σε δύο θεούς: Στον Μαμμμωνά (Κέρδος ) και στον Μολώχ (Καταστροφή-Εγκλημα). Ο άνθρωπος και η φύση γι’ αυτούς ουδεμία αξία έχουν. Οσοι δεν πείθονται σημαίνει ότι βρίσκονται στην εκείθεν , του Κρανίου Λόφο πλευρά και ανήκουν σ’ αυτούς που προσκυνούν Αγίους και μισούν τους Σοφούς. Γι’ αυτούς που δεν πείθονται ότι υπάρχει συνωμοσία -και επομένως και συνωμότες – πίσω από την Βιβλική καταστροφή της Ελλάδος (το θέρος του 2007) παραθέτω τα λόγια του μεγάλου φιλοσόφου Φρειδερίκου Νίτσε: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Δημ. Βαρδίκου, σελ. 54)

Όμως οι εμπρηστές και σκοταδιστές ματαιοπονούν. Διότι η Ελλάδα δεν είναι μόνον το άφθαστου κάλλους οικολογικό τοπίο που κατέστρεψαν προσωρινώς, αλλά και ιδέα που ούτε συλλαμβάνεται , ούτε φυλακίζεται , ούτε καίγεται, ούτε δολοφονείται, ούτε γηράσκει , ούτε πεθαίνει. Ζει και θα ζει αιώνια όσο υπάρχουν σκεπτόμενοι άνθρωποι. Όπως θα ζουν και θα συγκινούν οι θεσμοί: των Ολυμπιακών Αγώνων, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Διαλόγου , των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, της Δικαιοσύνης, της Αλληλεγγύης, της Εκεχειρίας, της Ειρήνης κ.α. Πολύ σύντομα οι ασπάλακες του σκότους, του εγκλήματος , της ωμής υλικής βίας και των εμπρηστικών λαμπάδων, θα μπουν και πάλι στα σκοτεινά τους σπήλαια τυφλωμένοι από το φως της έρευνας, της επιστήμης, της τεχνολογίας και του ανθρωπισμού.

Είναι καιρός να διώξουμε τις βαρβαρικές καταβολές που μας εμβολίασαν στη θρησκεία , στη γλώσσα, στα ήθη-έθιμα, στην συμπεριφορά και στον τρόπο σκέψεως μας.

Είναι καιρός εμείς οι Έλληνες πολίτες να’ αφυπνισθούμε επί τέλους και να λάβουμε μέτρα εναντίον των βαρβάρων (ημεδαπών και αλλοδαπών) που επιβουλεύονται την πατρίδα μας.

Τιμή και δόξα στους πεσόντες πυροσβέστες και πολίτες για την σωτηρία της Ιεράς Γης της Ολυμπίας και των ιερών εστιών τους.

 

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: