ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ…

Posted by lykofron στο 13/04/2009

cf80cf89cebb-cebaceb1cf81cf84cebbceb5cf84ceb61Με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και γενναιόδωρη χρηματοδότηση του ελληνικού κράτους, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης απέκτησε «έδρα Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας». Τα εγκαίνια της νέας έδρας στο φημισμένο αυτό ιδιωτικό πανεπιστήμιο έκανε την περασμένη εβδομάδα η πρόεδρος της βουλής κ. Άννα Ψαρουδα – Μπενάκη, παρουσία επιφανών εκπροσώπων της ελληνικής ομογένειας και πολλών Ελλήνων, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα. (το μπεν είναι συνθετικό και σε πολλά εβραϊκά ονόματα)
Ή είδηση όμως βρίσκεται άλλου: Όπως μας ενημέρωσε η κρατική τηλεόραση, ως καθηγητής της «έδρας Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας» επελέγη ο διάσημος καθηγητής ελληνικής ιστορίας στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Καίμπρίτζ, ΠΩΛ ΚΑΡΤΛΕΤΖ.
Ό μισθός που θα του δίνει το ελληνικό κράτος για να διδάσκη δημοκρατία στα Αμερικανάκια δεν έγινε γνωστός, άλλα πρέπει να πρόκειται για αστρονομικό ποσό: Ό Πώλ Κάρτλετζ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ιστορικούς διεθνώς. Τον χρησιμοποιεί συνεχώς στα ντοκυμανταίρ του το «History Channel» και στις ταινίες του τό Χόλλυγουντ…
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ
 Ας δούμε, λοιπόν, τί πιστεύει ό πολύς κύριος Πώλ Κάρτλετζ για τους αρχαίους προγόνους μας, μιας και η βουλή των Ελλήνων τον επέλεξε και τον χρυσοπληρώνει, για να διδάσκει δημοκρατία στα Αμερικανάκια. Ας ξεκινήσουμε με το κορυφαίο του «μπεστ-σέλλερ», δηλαδή τους «Σπαρτιάτες».

 

Στην σελ. 71 μαθαίνουμε Ότι «ή περίφημη γιορτή των Σπαρτιατών, τα Ύακίνθεια, ήταν μία καθαρά ομοφυλοφιλική γιορτή, προς τιμήν του όμορφου εφηβου Υάκινθου που ερωτεύθηκε τρέλα ό Απόλλων».
Στην σελ. 85 διαβάζουμε ότι «ή παιδεραστία στην αρχαία Σπάρτη ήταν αναμφίβολα σεξουαλική, Όπου ό εραστής ονομαζόταν «είσπνήλας» και ο ανήλικος ερωμένος «άϊτας». Σε πολλές σελίδες μαθαίνουμε ότι «οι Σπαρτιάτες ήσαν αθεράπευτα εθισμένοι στην παιδεραστία» άλλα στην σελ. 274 ό κ. Κάρτλετζ μας πληροφορεί οτι «ή σεξουαλική σχέση περιωριζόταν στον περίφημο «διαμηρισμό», ώστε ό ανήλικος να άποκομίξη μικρή μόνο ηδονή κάί να μήν κατάληξη παθητικός ομοφυλόφιλος!..,»
Φυσικά, κατά την γνώμη του «ό Ιερός Λόχος των Θηβαίων (σελ. 310) ήταν 150 ζευγάρια εραστών και ερωμένων, ενώ οι Σπαρτιάτες λάτρευαντον χορό και χόρευαν πολλούς αισχρούς χορούς που σοκάριζαν τους υπόλοιπους Έλληνες».

Στην σελ. 40 ό κ. Κάρτλετζ μας ενημερώνει ότι «στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε ή γενική φήμη «οτι οί Σπαρτιάτες έκαναν ανταλλαγή συζυγών, άλλα αυτό σήμερα είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθή. ‘Επίσης, οί υπόλοιποι Ελληνες θεωρούσαν τις Σπαρτιάτισσες «εύκολες», κρυφομητρομανείς και ίσως πόρνες (σελ. 292)»!

Τρομερά είναι όσα ισχυρίζεται ό «επιφανής» καθηγητής του Κέμπριτζ για τον κορυφαίο Σπαρτιάτη βασιλιά, τον περίφημο Άγησίλαο (σελ 47, 272 και έξης): «Ο Αγησίλαος ήταν το «τέκνο» του πανίσχυρου Σπαρτιάτη στρατηγού Λυσάνδρου που κυρίευσε την Αθήνα. Δεν θα γινόταν ποτέ βασιλιάς γιατί ήταν κουτσός, άλλα τον επέβαλε ό Λύσανδρος για να διοικεί την Σπάρτη μέσω του «τέκνου» του»!

6) Φυσικά, ισχυρίζεται ό ακριβοπληρωμένος καθηγητής (σελ. 230) «στην Σπάρτη δεν υπήρχε νόμος για την μοιχεία, διότι όλοι το κάνανε ελευθέρα!» Στην σελ. 161 μαθαίνουμε οτι «παρά την αυστηρή τους εκπαίδευση οί Σπαρτιάτες έδωροδοκουντο ευκολότερα άπο τους υπόλοιπους Έλληνες, ένω ήσαν οι μόνοι που υποδούλωναν Έλληνες (τους περίφημους είλωτες), ενώ οί Αθηναίοι και οι άλλοι υποδούλωναν βαρβάρους».

Στις σελ. 166 και 332 μαθαίνουμε οτι «ο ήρωας των Θερμοπυλών Λεωνίδας ήταν προικοθήρας και καθυ στερούσε να νυμφευθή για να μεγαλώση ή άνηψιά του ή Γοργώ, την οποία τελικά έκανε γυναίκα του».
Περιττό να πούμε οτι «ή αιμομιξία στους Σπαρτιάτες», κατά τον Κάρτλετζ, «πήγαινε σύννεφο».

Τέλος στις σελ. 151 και 172, ό κ. Κάρτλετζ απομυθοποιεί τις Θερμοπύλες γράφοντας. «Ό Λεωνίδας έμεινε τελικά με 300 γιατί απλούστατα οι υπό λοιποι «Ελληνες λιποτάκτησαν»! Επίσης, «ό Λεωνίδας ήλθε στις Θερμοπύλες να θυσιασθή, Οχι γιατί αγαπού σε την «Ελλάδα, αλλά γιατί υπήρχε χρησμός του Μαντείου των Δελφών που έλεγε ότι πρέπει να θυσιασθή ένας Σπαρτιάτης βασιλιάς για να σωθή ή Σπάρτη από τους Πέρσες».

 Στην σελ. 344 υπάρχει ένα φοβερό υπονοούμενο: Ό περίφημος πίνακας «Λεωνίδας» του Γάλλου ζωγράφου του 18ου αιώνος Ζάκ-Λουι Νταβίντ, ό όποιος κοσμεί σήμερα το Λούβρο, είναι ένα αριστούργημα για τον έξης λόγο: «Διότι και ο ίδιος ο Νταβίντ ήταν ομοφυλόφιλος, άρα γνώριζε πώς να ζωγραφίση τα γεμάτα ερωτισμό σώματα των Σπαρτιατών πού πολεμησαν ημίγυμνοι τους Πέρσες στις Θερμοπύλες»!

Θα χρειαζόμουν τις σελίδες ενός περιοδικού για να σας περιγράψω επιγραμματικά τί γράφει ό κ. Πώλ Κάρτλεζ στα δύο άλλα βιβλία του που μνημόνευσα προηγουμένως. Στους «Έλληνες» μας πληροφορεί Οτι (αντίθετα απο οτι ισχυρίζεται ο Ηρόδοτος» «ή γενετική ομοιογένεια των αρχαίων Ελλήνων είναι ένας πελώριος μύθος». Είναι σαν να λέμε ότι ήταν φυλετικά ομοιογενείς οί Χριστιανοί έτη Βυζαντίου.Επίσης (σελ. 25) μαθαίνουμε άκουσον άκουσον οτι «ή ελληνική γλώσσα είναι «νεκρή»»!!!
Στον «Αλέξανδρο» ό κ. Κάρτλετζ μας διαβεβαιώνει οτι «ή περίφημη σχέση Μ. Αλεξάνδρου – ‘Ηφαιστίωνος ήταν σίγουρα σεξουαλική, αν και δεν μπορούμε να πούμε οτι ό Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος. Απλώς, είχε παραιτηθή άπο τις ετεροφυλόφιλες σεξουαλικές σχέσεις και αντί να άπολαμβάνη τις γυναίκες, απολάμβανε το χτίσιμο νέων πόλεων».
Αυτές είναι εν συντομία οι απόψεις του … διαπρεπούς καθηγητού του Κεμπριτζ κ. Πώλ Κάρτλετζ, που ή ελληνική βουλή επέλεξε και χρυσοπληρώνει για να διδάσκη στην «έδρα Αρχαίας ‘Ελληνικής Δημοκρατίας» του Πανεπιστημίου της Νέας ‘Υόρκης.

 ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ

Αιδώς!!! Αλλά το ερώτημα είναι: Αν υποθέσουμε πώς έχει δίκιο ό κ. Κάρτλετζ στους ανιστόρητους και ανθελληνικούς αυτούς ισχυρισμούς του, γιατί δεν διδάσκουμε τις …επιστημονικές του απόψεις και στά ελληνικά σχολεία, να γελάση ο κάθε πικραμένος; Του Θεόδωρου Χατζηγώγου απο παλαιότερο περιοδικό «ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ»

Μέχρις εδώ όλα καλά. Ουδείς έχέφρων άνθρωπος μπορεί να διαφωνήση οτι ό κ. Κάρτλετζ είναι επιφανής καθηγητής, αν και η είδικότης του δεν είναι ακριβώς η Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία, άλλα οι Σπαρτιάτες και ό Μέγας Αλέξανδρος. Άλλωστε, τα δυο βιβλία του έχουν γίνει παγκόσμια «μπεστ-σέλλερ» και τον έχουν κάνει πάμπλουτο. Έχουν κυκλοφορήσει και στα ελληνικά μαζί με το πρώτο του βιβλίο για τους «Έλληνες», το οποίο πρωτοβγήκε στα αγγλικά το 1993.

 Να μην μας εκπλήτουν αυτά τα φαινόμενα γιατί παρόμοιες απόψεις έχουν και οι απολογητές της ορθοδοξίας. Τα κάτωθι sites ανήκουν σε απολογητάς της ορθοδοξίας και αποπνέουν το άσβεστο μίσος και εχθρότητα της ορθοδοξίας κατά των αρχαίων μας προγόνων αλλά και του Ελληνισμού.

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/04/anthrwpothysies-sthn-arhaia-ellada-pros-timhn-toy-dia.html

http://www.archive.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=18

http://www.apologitis.com/index.html

Ως φαίνεται ο εν λόγω «καθηγητής» τις πληροφορίες του τις πήρε από τα site των απολογητών της ορθοδοξίας.

Και ερωτώ ο Ανώνυμος Απολογητής, το ΟΟΔΕ κλπ για ποίον δουλεύουν; 

ΣΥΝΕΠΩΣ ο μεγαλύτερος εχθρός του Ελληνισμού ήταν, είναι και θα είναι (όσο υπάρχει) η ορθοδοξία και αυτοί που έχουν υποταχθεί σ  αυτήν.

Συνέλληνες βγείτε από τα μαντριά των φορέων της ορθοδοξίας

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ…”

  1. makis said

    Αυτό με τον Λύσανδρο και τον Αγησίλαο μου θυμίζει τη σχέση Ανδρέα Παπανδρέου και Γιωργάκη. Όχι ότι ο Γιωργάκης είναι κουτσός στο πόδι, αλλά στο μυαλό σίγουρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: