ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

To Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε!!!

Posted by lykofron στο 09/05/2009

Τετάρτη, 06 Μάιος 2009 08:22

«Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν μετανάστες, υπάρχουν άνθρωποι». Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα της πανάκριβης διαφημιστικής εκστρατείας που διοργάνωσε το περιβόητο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιας εκστρατείας που κανείς δεν κατάλαβε το για πιο λόγο έγινε, ωστόσο κόστισε στους φορολογούμενος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

 Για όσους δεν γνωρίζουν, μια από τις ενέργειες που έχει κάνει η πολιτεία για να αντιμετωπίσει την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, ήταν και η δημιουργία ενός Ινστιτούτου. Ναι καλά διαβάσατε!  Για να σταματήσουν να έρχονται οι χιλιάδες που έρχονται κάθε χρόνο, η λύση για τον κ. Κ. Σημίτη το 2002, ήταν η δημιουργία ενός Ινστιτούτου, του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πόσο μας κοστίζει η λειτουργία αυτού του «Ινστιτούτου» και το τι μας προσφέρει, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, αν δεν γινόταν ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη. Έτσι λοιπόν πληροφορηθήκαμε ότι ένας από τους σκοπούς λειτουργίας του Ι.ΜΕ.ΠΟ. είναι «ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα μετανάστευσης» (ΥΠ.ΕΣ./αρ. πρωτ.: 27775/08). Ακόμα μάθαμε ότι σε αυτό το «Ινστιτούτο» απασχολούνται 22 υπάλληλοι και επιδοτείται από τον Έλληνα φορολογούμενο με 2.000.000  ευρώ το χρόνο!  Τέλος, μάθαμε ότι η τελευταία διαφημιστική εκστρατεία κόστισε άλλα 650.000 ευρώ και είχε σαν σκοπό να μας εξοικιώσει με τους λαθρομετανάστες και να μας πίσει ότι πρέπει να γίνουν ευπροσδεκτοι τόσο αυτοί όσο και η εγκληματικότητα που επακολουθεί.

 Σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης, σε μια περίοδο παρατεταμένης λιτότητας, σε μια περίοδο που η αντοχές του κόσμου δοκιμάζονται καθημερινά, χρησιμοποιούνται τα χρήματα του ελληνικού λαού για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες!!!

Ότι και να πει κανείς μετά από αυτό θα είναι περιττό… Αν ο Καραμανλής και ο Παυλόπουλος είχαν διαφορετικές απόψεις για την λαθρομετανάστευση τότε το πρώτο που θα έκαναν θα ήταν να καταργήσουν αυτό το ινστιτούτο.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: όπως προκύπτει από το παραπάνω κείμενο το  Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολίτικης κατασκευάστηκε επί ΠΑΣΟΚ από τον κ. Σημίτη αλλά ο κ. Καραμανλής το διατηρεί γιατί (ως φαίνεται τον βολεύει. Το γεγονός αυτό μας οδηγεί σε δυο συμπεράσματα:

ι δις σπατάλες1) το όργιο σπατάλης του δημοσίου χρήματος και (προφανώς) των κομματικών διορισμών είχε ξεκινήσει από την κυβέρνηση Σημίτη και συνεχίστηκε με μεγαλύτερη έμφαση από τις κυβερνήσεις Καραμανλή (βλέπε παραπλεύρως) και

2) το εν λόγω ινστιτούτο έχει ως προορισμό την προπαγάνδα υπέρ της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, και συνεπώς  να μας πείσει ότι πρέπει η πατρίδα μας να γεμίσει από μετανάστες (λαθραίους και μη).

Αλλά τι είναι λαθρομετανάστευση; ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ = ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ.

ΣΥΝΕΛΛΗΛΕΣ μην ψηφίζεται αυτά τα κόμματα που μας παραδίδουν δέσμιους στους λαθρομετανάστες. Οι λαθρομετανάστες (ιδίως οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι κλπ) συμπεριφέρονται σαν κατακτητές, δημιουργούν επεισόδια, σκοτώνουν, λεηλατούν και η αστυνομία αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση, πέρα από το γεγονός ότι αν συλλάβει κάποιους από αυτούς θα κατηγορηθεί ως ρατσιστική. Βλέπετε οι «αντιρατσιστές» με τις ευλογίες του ΚαραΑμανλή έχουν το πάνω χέρι…. και είναι ανέγγιχτοι και τα στέκια τους άβατα για τις αρχές.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: