ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΝΑΥΜΑΧΩΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Posted by lykofron στο 26/10/2009

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 29/9/Ο9

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο τω προγόνων Σαλαμινοναυμάχων στη Σαλαμίνα .

Στις 29/9 στη Σαλαμίνα στα πλαίσια των τοπικώ ν εορτασμών για τη επέτειο Της ναυμαχίας  με τους Πέρσες , έκαναν χριστιανικό μνημόσυνο  «για να αναπαυθούν οι ψυχές των κεκοιμημένων δούλων του θεού  – των χριστιανών , Ιεχωβά , Γιαχβέ , Σαβαώθ , Κύριο – στους κόλπους του Αβραάμ και Ιακώβ …κτλ» .

Παραβρέθηκαν  ο νομάρχης Πειραιά  Γ. Μίχας      nomarhis@nomarhiapeiraia.gr

Οι δήμαρχοι Αμπελακίων  Μ. Τραυλός     info@ampelakia.gr

                            Σαλαμίνας  Σ. Σοφράς       dimarxos@salamina.gr

Και στρατιωτική ηγεσία του ναυτικού.

Κύριοι παπάδες, οργανωτές και μετέχοντες στην τελετή του μνημόσυνου, η πράξη σας  Είναι Ανήθικη Ιερόσυλη και Ασεβή. Οι ήρωες είναι αθάνατοι και λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση.  Δεν ζητούν ανάπαυση και συγχώρεση από κανέναν  Και μάλιστα από ξένους θεούς αφέντες και προγόνους άλλων  λαών . Οι ήρωες ήταν ελεύθεροι άνθρωποι και δεν προσκυνούσαν ούτε θεούς ούτε ανθρώπους . Πολέμησαν για την ελευθερία του τόπου σε πνευματικό και χωροταξικό επίπεδο. Η προσφορά τους  με τον αγώνα τους είναι η αξία της Δημοκρατίας και τα αγαθά του Ελληνικού πολιτισμού. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μαγαρίζεται με τέτοιες τελετές τον Ιερό χώρο του Τύμβου. Οι προγονοί μου δεν ήταν δούλοι  ταπεινοί ,υποτακτικοί χριστιανοί. Ήταν Έλληνες υπερήφανοι ,Ελεύθερες ψυχές και Πολυθεϊστές .Θέλει ψυχή και «αρχίδια»,  για να δημιουργήσεις – συμμετάσχεις σε Μαραθώνα-Θερμοπύλες – Σαλαμίνα –Πλαταιές  και απελευθερωτικές επαναστάσεις. Μην καπηλεύεστε την  επέτειο της ναυμαχίας. Μην θέλετε να προβληθείτε Ασελγώντας στη Μνήμη και τις Αξίες των προγόνων. Δεν τους μοιάζετε πουθενά . Έχετε Μηδίσει. Αυτοί έδιωξαν τον Ασιατικό ολοκληρωτισμό ,εσείς τον επιβάλετε  με χριστιανικές τελετουργίες .Με το μνημόσυνο που κάνατε  ,τους Ακυρώνετε την Νίκη . Χαμένος Αγώνας , προδομένα Ιδανικά.  ΑΙΣΧΟΣ.  Ντροπή σας να λέγεστε Έλληνες, γιατί δεν υπάρχει σεβασμός .

Ω παίδες Ελλήνων ίτε

Ελευθερούτε Πατρίδα

Ελευθερούτε δε παίδας , γυναίκας

Θεών τε Πτρώων έδη

Θήκας Προγόνων

Νυν υπέρ πάντων Αγών.

Υ.Γ .  στην επόμενη εκδήλωση για την επανάσταση του 21, να φέρετε έναν μουσουλμάνο μουφτή  να κάνει μνημόσυνο .Έτσι για αλλαγή και ποικιλία  Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και ίδια κάθε χρόνο .

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: