ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Posted by lykofron στο 09/12/2009

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ, ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΣΤΙΣ 6 μμ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ  Όλα αυτά τα χρόνια, μεθοδικά, Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι Ατλαντιστές διέλυσαν τα Βαλκάνια, στρώνοντας το χαλί στην Τουρκία προκειμένου να αναδειχθεί σε περιφερειακή υπερδύναμη και να εξουσιάσει την ευρύτερη περιοχή. Οι ταγοί του αυταρχικού καθεστώτος της Άγκυρας οραματίζονται ένα νεο-οθωμανικό μέλλον, και γι’ αυτό ένας από τους μεγαλύτερους εκφραστές του, ο Νταβούτογλου πριν από μερικές εβδομάδες στο Σαράγεβο καλούσε τους λαούς να «επωφεληθούν» από την υπό ανοικοδόμηση Οθωμανική Ειρήνη στα Βαλκάνια.

Κομβικό ρόλο σ’ αυτήν την διαδικασία παίζει και η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και μάλιστα με τους όρους και τις συνθήκες που πραγματοποιείται σήμερα. Χωρίς αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο, χωρίς αναγνώριση της κυπριακής δημοκρατίας, χωρίς άρση του casus belli, χωρίς αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, και του μικρασιατικού ελληνισμού, χωρίς αναγνώριση του καθεστώτος του Αιγαίου και συνέχιση των παραβάσεων και παραβιάσεων.  Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα απελευθερώσει όλες τις πολιτικές, οικονομικές και δημογραφικές τάσεις υποταγής της Ελλάδας αλλά και ολόκληρων των Βαλκανίων, και ταυτόχρονα θα υπονομεύσει οποιαδήποτε προοπτική απαγκίστρωσης των Ευρωπαϊκών λαών από το άρμα του Ατλαντισμού. Πρώτο θύμα των εξελίξεων αυτών θα είναι η Κύπρος, η οποία προετοιμάζεται να παραδοθεί σ’ ένα έκτρωμα πολύ χειρότερο από αυτό του Ανάν, μια συμφωνία η οποία θα την παραδώσει ως το πρώτο πιάτο στη Οθωμανική σφαίρα επιρροής.

Ενόψει των εξελίξεων του Δεκέμβρη, που θα κρίνουν πολλά, τόσο σε ό,τι αφορά στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε., όσο και για την Κύπρο και το Σκοπιανό, τα μεγάλα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των ΗΠΑ, των Βρετανών και των Τούρκων έχουν επιστρατεύσει λυτούς και δεμένους, προκειμένου να δεχθούμε μοιρολατρικά την ακύρωση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας. Οι ελληνικές άρχουσες τάξεις, τα «τζάκια» και οι «νταβατζήδες» έχουν προ πολλού συμφωνήσει με το αζημίωτο να υποταχθούν στα οθωμανικά Βαλκάνια του 21ου αιώνα.

Εμείς, από την πλευρά μας, δεν μπορούμε να καθόμαστε άβουλοι θεατές της προετοιμαζόμενης υποδούλωσής μας. Πρέπει με κάθε θυσία να αποφύγουμε το μέλλον που μας ετοιμάζουν, μιας χώρας ραγιάδων και γκαρσονιών, μιας ημι-τουρκικής και ημι-ευρωπαϊκής επαρχίας. Να αμφισβητήσουμε το δρόμο που μας έφερε μέχρι εδώ, και μας έχει βυθίσει στην κοινωνική κρίση, την οικονομική κατάρρευση και την εθνική ταπείνωση.

Ήρθε η στιγμή να βάλουμε φρένο στο σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς που σήμερα μας έχει δέσει τα χέρια. Η Ελλάδα μπροστά σ’ αυτές τις κρίσιμες συνθήκες χρειάζεται έναν λαό-ακρίτα, ζωντανό, κινητοποιημένο από ένα όραμα για ελευθερία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια.

Φτάνει πια! Ο ελληνικός λαός πρέπει να αρνηθεί να μεταβληθεί σε πειραματόζωο των ισχυρών. Η αντίσταση είναι εφικτή. Αρκεί να αντιπαραθέσουμε ένα όραμα βαλκανική ενότητας και αποκλεισμού της τουρκικής υποταγής των Βαλκανίων, και να δούμε την Κύπρο όχι σαν βαρίδι αλλά σαν ευκαιρία του ελληνισμού στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ –ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΕΞΩ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ:  «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ», «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΥ» (ΣΑΚ), ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΑΡΓΩ», ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΑΡΔΗΝ», ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΡΗΞΗ»

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.”

 1. Στυλιανός Σφακιανάκης said

  ΔΉΜΟΣΙΕΥΜΑ στο Ενημερωτικό ΔΕΛΤΙΟ του ΤΕΕ της 28-12-09.

  Ακομμάτιστο ΚΙΝΗΜΑ Μηχανικών για το ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ KAI ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2010

  Συνάδελφοι Συνέλληνες

  Το 2009 που φεύγει μας αφήνει πολλά δύσκολα για το νέο έτος 2010 που έρχεται.

  Μας λένε οι Ταγοί μας ότι ξεφύγαμε από την πτώχευση αλλά, ως συνήθως, δεν μας λένε την αλήθεια, ότι δηλαδή πτώχευσαν την ΠΑΤΡΙΔΑ για να είναι αδύνατη να πει το νέο ΟΧΙ στο σχέδιο της συρρίκνωσης της εδαφικής ακεραιότητάς της. Του Πρωθυπουργού μας του ξέφυγε και συνέδεσε την οικονομική κρίση με την εθνική μας κυριαρχία, αλλά <>.

  Χθες (15/12) οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων συζήτησαν για τη Διαφθορά.

  Αλήθεια γιατί παρέλειψαν τα Εθνικά; Μήπως δεν είναι απολύτως αλληλοεξαρτώμενα;

  Δεν θα πούμε ακόμη το VETO στον επιχειρούμενο διαμελισμό της ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ και την συνακόλουθη εκδίωξη των αδελφών μας Κυπρίων από την ΠΑΤΡΙΔΑ των;

  Δεν θα πούμε ακόμη το VETO στην αδιαλλαξία των ψευτομακεδόνων της πΓΔΜ;

  Δεν θα πούμε ακόμη το VETO στην πορεία ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ;

  Γιατί όλα αυτά οι Ταγοί μας τα πάνε …. στο μέλλον ;

  Μήπως οι άγνωστες σε μας κόκκινες γραμμές τους έχουν σκόπιμα τόσο μεγάλο φάρδος για να χωρέσουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ δεν έδειξε το δρόμο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ με την παρακαταθήκη του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ του 76% του ΟΧΙ στο διαβολικό σχέδιο ΑΝΑΝ;

  Γιατί οι σημερινοί ΤΑΓΟΙ μας να μας αρνούνται το ανάλογο ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ;

  Σήμερα δεν φωνάζουν όλοι οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το ΟΧΙ στο νέο σχέδιο ΑΝΑΝ, το ΟΧΙ στην εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το ΟΧΙ στην ένταξη της Τουρκίας ;

  ΟΙ ΤΑΓΟΙ μας τίποτε δεν έχουν ακούσει από τους ΕΛΛΗΝΕΣ της διασποράς και τους αφήνουν ακόμη χωρίς ψήφο, ενώ ετοιμάζονται να δώσουν ψήφο στους εδώ αλλόφυλους;

  ΟΙ ΤΑΓΟΙ μας τίποτε δεν έχουν ακούσει από τους ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ της ΚΥΠΡΟΥ του 1974 και για την ΚΙΝΗΣΗ για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην ΚΥΠΡΟ που προχθές (14/12) διοργάνωσαν εκδήλωση στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ για την ΚΥΠΡΟ και τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ; Το ακροατήριο ζήτησε με ψήφισμα να γνωστοποιηθούν οι ομιλίες στους βουλευτές και ειδικότερα να γνωστοποιηθεί η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΝΑΙ (με κείμενο 18 σελίδων), η οποία επιγραμματικά αναφέρει : <> Περισσότερα, λίγο …αργότερα, από την παράταξή μας.

  ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ στους ΤΑΓΟΥΣ ΜΑΣ να πουν τα δικά μας ΟΧΙ στα ΕΘΝΙΚΑ και εάν από μόνοι τους μας πουν ότι το φορτίο είναι ΒΑΡΥ, ας μας ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ να το ελαφρύνουμε με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, πριν όμως ο καιρός …..τους φέρει ΑΝΑΠΟΔΑ.

  ΑΘΗΝΑ, 16/12/09, Ο Εκπρόσωπος : Στυλιανός Σφακιανάκης, (XM)
  Φυλής -100, Αθήνα 104 34, Τηλ./ Fax: 210 8236421, 6977 250 222 ssfak@tee.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: