ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Posted by lykofron στο 29/12/2009

του Υποστρατήγου ε. α  K.  Χ. Κωνσταντινίδη

          Ενας αναγνώστης της στήλης αυτής μου είπε ότι τα γράφω λίγο  παρατραβηγμένα. Του απήντησα ότι: «  όχι μόνον δεν τα εξογκώνω αλλά λέω λιγότερα. Η κατασταση  είναι  ζοφερότερη από αυτήν που  βλέπουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι  . Βέβαια δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι  και να λέμε ότι «χαθήκαμε».  Ολα εξαρτώνται από εμάς τους απλούς πολίτες να  ενημερωθούμε σωστά και να δράσουμε με την παρέμβαση μας ειρηνικά αλλά ενεργητικά  σε όλα τα επίπεδα. Μόνον έτσι θα αντιστρέψουμε την  απελπιστική κατάσταση τόσον  στα εθνικά όσο και στα παγκόσμια πράγματα .  Δυστυχώς  τα ΜΜΕ παίζουν  αρνητικό  παιχνίδι   και αντί να ενεργοποιούν τους πολίτες μας αποβλακώνουν»

Η   αιτία  της σημερινής απελπιστικής κατάστασης  προέρχεται από  την   έλλειψη  πραγματικής Δημοκρατίας. Το έλλειμμα  Δημοκρατίας έφερε ανάξιους και εγκληματίες ηγέτες–  τύπου Μπους, Μπλερ, Σαρόν και των υπηρετών τους –  και  αυτοί έφεραν τα «άνθη του κακού» που μαστίζουν σήμερα τον  κόσμο. Και ποιά είναι αυτά; Η οικονομική απάτη, η κυκλοφορία των   ναρκωτικών , η εκρηκτική εξάπλωση του οργανωμένου εγκλήματος , η πορνεία και παιδοφιλία και πάνω απ’ όλα η Καταστροφή των Θεσμών . Ολα αυτά έχουν ως κοινό παρανομαστή την Καταστροφή του Οικολογικού Περιβάλλοντος και όχι μόνον. Λένε ότι ο πλανήτης είναι στο παρά 5  πριν  πεθάνει .   Κάποιος  μεγάλος περιβαλλοντολόγος λέει ότι « ο πλανήτης μας έχει ήδη πεθάνει» και ζούμε πάνω στο πτώμα του που άρχισε να αποσυντίθεται και να  βρωμάει. Τι άλλο είναι ο φυσικός και ηθικός  ζόφος των μεγαλουπόλεων, του αέρα, των  θαλασσών και των ωκεανών ;

Οι Πολυεθνικές Υπεύθυνες για την Οικολογική Καταστροφή

Ο ρυθμός του θανάτου του Περιβάλλοντος στον πλανήτη μας είναι ευθέως ανάλογος με την αύξηση  και επέκταση του Πολυεθνικού Κεφαλαίου των Τραπεζών και των Πολυεθνικών.  Και ο λόγος είναι προφανής. Οταν υπήρχε Δημοκρατία οι εθνικές κυβερνήσεις συμβίβαζαν λίγο -πολύ τα  αναπτυξιακά οικονομικά συμφέροντα με τα γενικότερα μακροπρόθεσμα συμφέροντα των  κοινωνιών των  . Από την  δεκαετία του 80’ που  άρχισε η ραγδαία επέκταση των  Πολυεθνικών, με την καθιέρωση της Παγκοσμιοποίησης, αυτές αντικατέστησαν ως  ένα βαθμό τις εθνικές κυβερνήσεις και έβαλαν τους νόμους του πολυθενικού κεφαλαίου. Οι νόμοι αυτοί βασίζονται στην οικονομία της αγοράς και έχουν σαν  βάση το απόλυτο κέρδος, χωρίς όμως να είναι υπεύθυνες ή να προνοούν για την ζωή των πολιτών.  Ως γνωστόν οι διεθνείς νόμοι των Πολυεθνικών Εταιρειών και των Πολυεθνικών Οργανισμών είναι υπεράνω των εθνικών νόμων. Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα την   περιθωριοποίηση     των εθνικών κυβερνήσεων–ανεξαρτήτως κομματικής χροιάς. Ο νέος   ρόλος    που τους ανετέθη είναι  αυτός του   διαχειριστού της εξουσίας, σύμφωνα πάντα με τα προκαθωρισμένα προγράμματα  και τις οδηγίες των Διεθνών Οργανισμών (ΔΝΤ, Διεθνής Τράπεζα, ΠΟΕ, ΕΕ-Βρυξέλλες , ΟΟΣΑ κλπ)

Η «Μηχανή» Παραγωγής Φτωχών

 Η μακροχρόνια έλλειψη κοινωνικής πολιτικής κατρακύλισε τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα στο ναδίρ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μεσαία τάξη η οποία  ζει στα όρια της φτώχειας , ενώ η χαμηλή τάξη   ζει κάτω απο τα όρια της φτώχειας . Τώρα οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι! [Στην χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το 20% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας . Σύμφωνα με άλλα στοιχεία  το 82% του πληθυσμού βλέπει τα εισοδήματα του να μειώνονται ενώ το 18% να αυξάνουν.]

Το ποιό κόμμα είναι στην εξουσία μικρή διαφορά παίζει. Αυτή   έχει να κάνει  με την μείωση της διαρπαγής , της καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου και της σπατάλης , παρά με την  άσκηση κάποιας κοινωνικής ή εθνικής πολιτικής. Αυτό φυσικά δεν  το λένε τα ελεγχόμενα ΜΜΕ διότι είναι διαπλεκόμενα με το πολυεθνικό κεφάλαιο και  το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.  Κατά τον Οργουελ «η αποσιώπηση της αλήθειας είναι το  μεγαλύτερο ψέμμα» Και σήμερον τα ΜΜΕ αποσιωπούν βασικές αλήθειες για να μπορέσουν να κρίνουν οι πολίτες την κατάσταση σωστά και αντικειμενικά.

 Απομονώνουν το Εγκλημα  από τον Εγκληματία

Τα βασικά ψέμματα είναι ότι λένε το τι γίνεται αλλά αποκρύπτουν μεθοδικά το ποιός το έκανε.  Παρ’ ημίν λειτουργεί μιά νομοθετημένη χούντα που ενεργεί εξ ονόματος του Κοινοβουλίου και εις βάρος των πολιτών . Αυτή αποκρύπτει το  ΠΟΙΟΣ είναι: εγκληματίας, απατεώνας, καταχραστής, φυγόστρατος, παιδεραστής, προαγωγός,  ναρκέμπορος, εμπρηστής , καταστροφέας κλπ  κλπ . Ασφαλώς θα  εννοήσατε  ότι  πρόκειται για  την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων!! Κατά παρόμοιον τρόπον ενεργούν και τα ξένα ΜΜΕ. Αποσιωπούν τα εγκλήματα των Μπους, Μπλέρ, Σαρόν κ.α

-Ποιός κυβερνά αυτόν  τον πλανήτη ; Και δεν  εννοώ τον αχυράνθρωπο Γεώργιο Θάμνο (μεθερμηνευόμενο σε George Bush) Τους άλλους εννοώ – το Σιωνιστικό Διευθυντήριο -που  τον κατευθύνει και του δίνει εντολές .

-Ποιοι και γιατί έπνιξαν  τις Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας ;

-Ποιοί κέρδισαν τα αστρονομικά  ποσά από το Πετρέλαιο  ; Αυτοί τα πήραν  σαν λύτρα για  την καταστροφή του περιβάλλοντος!

Ητο άραγε τυχαίον ότι το Πετρέλαιο το έβαλαν οι τράπεζες στην   Χρηματηστηριακή Αγορά  και παρέλυσαν τον άλλοτε  πανίσχυρο ΟΠΕΚ; Οχι βέβαια .

Ποιός ευθύνεται για την διαρπαγή των Πρώτων Υλών που γίνεται στις διάφορες χώρες; Η αμοιβή τους γίνεται με εμφυλίους ή περιφερειακούς πολέμους και με δικτοτορίες της «μπανάνας»

Πως χειροτέρεψαν  τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό, χωρίς να μας ρωτήσουν;  Ποιοί και γιατί μας έβαλαν τον  φόβο του «τρομοκράτη» και μας έδεσαν πισθάγκωνα με τρομονόμους ;

Πως θα επανακτήσουμε τους οικονομικούς πόρους για να καθαρίσουμε τον  πλανήτη μας; Προβληματίζεται η κοινωνία μας. Και για να μην σας κουράζω με φιλολογία θα αναφέρω  αμέσως τα «άνθη του κακού»:

1/  Η ίδρυση της Ομοσπονδιακής Τραπέζης(FED) των ΗΠΑ(Εβραική)

2/ Η έξοδος του Νομισματικού Συστήματος απο τον κανόνα του Χρυσού.

3/ Η ανάπτυξη του Ανεξέλγκτου  Νομισματικού Συστήματος(Μαύρο Χρήμα)

4/ Η Αύξηση της  Καταναλωτικής Πίστης(υπερκαταναλωτική κοινωνία),  Δανείων, Πιστωτικών Καρτών  και  διόγκωση του Δημοσίου Χρέους

5/ Η χορήγηση υπέρτερων Δικαιωμάτων στις Πολυεθνικές και στους Διεθνείς Οργανισμούς εις βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων των   πολιτών και των χωρών .

6/ Η Αύξηση της «Ιδιωτικοποίησης» (καταλήστευσης) της Δημόσιας Περιουσίας

7/ Η Υπονόμευση και ενίοτε η βιαία κατάπνιξη των Ανανεώσιμων  Πηγών Ενέργειας, των οικιστικών και συγκοινωνιακών τεχνολογιών  και  καινοτομιών.  

8/ Η Δημιουργία των Παρακτίων Εταιρειών και η χρήση των σαν «Πλυντηρίων»  μαύρου χρήματος( ναρκωτικά, όπλα, πορνεία-παιδεραστεία , μεγαλοαπάτες, διαρήξεις ,  καταστροφές εθνικών οικονομιών  κλπ)

9/ Η αύξηση της Παράνομης Μεταναστεύσεως (σύγχρονα σκλαβοπάζαρα)

10/ Η Αύξηση των Διεθνών Οργανισμών και Μη-Κυβερνητικών ΟργανώσεωνΔούρειοι Ιπποι» της Παγκοσμιοποίησης)

11/ Η αναζωπύρωση των 3 Εβραιογενών θρησκειών(Ιουδαισμού-Χριστιανισμού-Ισλαμισμού) και η «Σύγκρουση  των Πολιτισμών»

Παταγώδης Αποτυχία του Πολυεθνικού Μοντέλου

Το πολυεθνικό μοντέλο διακυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και η  πανίσχυρη  θεά ΑΝΑΓΚΗ( την σέβονται ακόμη  και οι θεοί)   σημαίνει συναγερμό.  Η  πρώτη μεγάλη  καμπάνα σήμανε ήδη  την ανισορροπία του Οικολογικού Περιβάλλοντος και έπονται  οι άλλες(για τα πυρηνικά όπλα, ανεργία, φτώχεια, ανισοκατανομή, βία, πόλεμοι, νέες ασθένειες κ.α).  Και αφού έβαλαν την  Κίνα και τις Ινδίες στο παιχνίδι της ξέφρενης καπιταλιστικής και νεοφιλελεύθερης   ανάπτυξης-χάριν του κέρδους των-τώρα μελετούν    πως θα  μειώσουν τον «υπερπληθυσμό» της  Γης ; Και να που βρήκαν την λύση στο άψε-σβήσε. Δια της μεθόδου του Ορνιθοτροφείου : α/ με την ανάσυρση των Πυρηνικών Οπλων από τα συρτάρια του  Πενταγώνου και η  σχεδίαση  τους εναντίον των «κακών κρατών» β/ με το δόγμα του «Συνεχούς Πολέμου» και της «Τρομοκρατίας».   

Συχνά  μου  ασκούν κριτική  ότι  δεν δίνω λύσεις.  Ομως την λύση την έχω ήδη δώσει στην αρχή και πάντα την επαναλαμβάνω στερεοτύπως ώστε να γίνομαι κουραστικός :  Ενημέρωση – Ενεργοποίηση των πολιτών και αλλαγή του σημερινού Τρόπου Σκέψεως .  Επιστροφή λοιπόν στον  Ελληνισμό. Στο «Μέτρον», στο «Μηδέν Αγαν» και στην  γνήσια Δημοκρατία.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ”

  1. ORPHEUS said

    ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΜΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟΥΣ !!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: