ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Ποιοι είναι Έλληνες

Posted by lykofron στο 20/01/2010

Σχετικά με το ποίος είναι Έλληνας/Ελληνίδα ο Ισοκράτης έλεγε «Έλληνες είναι οι της ημετέρας [Ελληνικής] παιδείας μετέχοντες». Συνεπώς οι μετέχοντες της Εβραϊκής παιδείας δεν είναι Έλληνες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και ανθέλληνες. Όμως οι θεωρούντες την ελληνική παιδεία, υπό την ευρεία της έννοια, ως εκτρέφουσα ανθρωποφάγους, παιδεραστές, κίναιδους, πόρνους κλπ αναφερόμενες εμετικές απόψεις στους δικούς σας διαδικτυακούς τόπους και παράλληλα θαυμαστές της εβραϊκής παιδείας βρίσκομαι σε δύσκολη, ειλικρινά, θέση να τους χαρακτηρίσω. Δυσκολεύομαι αν θα πρέπει να τους θεωρήσω απλά ως μη έλληνες ή ως ανθέλληνες. Στην Ελληνική παιδεία περιλαμβάνονται όλες οι υγιείς αρχές περί φιλοπατρίας (εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πατρίδος), περί ελευθερίας και αυτοθυσίας (π.χ. η αυτοθυσία του Λεωνίδα με τους 300 Σπαρτιάτες και τους 1000 Θεσπιείς για την ελευθερία των Ελλήνων) ενώ η εβραιοχριστιανική παιδεία έχει να μας επιδείξει έναν «πατριάρχη» τον Γρηγόρειο τον Ε’ ο οποίος αφόρησε τον Υψηλάντη και τους επαναστάτες του 1821 γιατί του το ζήτησε ο Σουλτάνος…. Αν μετείχε της ελληνικής παιδείας (αυτήν την οποία σεις σπιλώνετε με τα εμετικά σας sites) θα αυτοθυσιαζότανε όπως ο βασιλιάς των Αθηναίων Κόδρος!  

Υπό την ανωτέρω έννοια ο αυτοκράτωρ Ιουλιανός ήταν Έλληνας. Το πρόθεμα «παραβάτης» είναι, λίαν επιεικώς, ανοησία την οποία διαιωνίζουν οι χριστιανοσιωνιστές αυτοί οι οποίοι τον εγκληματία Ρωμαίο αυτοκράτωρα Κωνσταντίνο τον ονόμασαν και άγιο και ισαπόστολο και Μέγα κ Ο Θεός Γιαχβέ.

Οι θεοί των Ελλήνων.

Οι θεοί των Ελλήνων είναι οι θεοί του Φωτός. Το απολλώνιο φως και η θεά της σοφίας ενέπνευσαν τους Έλληνες να δημιουργήσουν έναν πολιτισμό που θαυμάζουν όλοι εκτός από τους Ορθοδόξους εβραιοχριστιανούς οι οποίοι επιπλέον τον διαβάλουν, όπως θα δείτε κατωτέρω στα sites του Ανώνυμου Απολογητή.

Συμπέρασμα

Ο Θεός Γιαχβέ-Διάβολος έχει ως μόνον εμπόδιο για την παγκόσμια επικράτησή του στον πλανήτη Γη τους Έλληνες και τους εκτός Ελλάδος ιδεολογικά Έλληνες οι οποίοι είναι παιδιά του Φωτός (θεού Απόλλωνος) και κληρούχοι της Σοφίας. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες, κατ’ επιθυμία του Γιαχβέ, πρέπει να συκοφαντηθούν και να εξοντωθούν και αυτό έπραξαν και πράττουν ακόμα και σήμερα οι οπαδοί του και, μην σας φανεί υπερβολή, αν τους δοθεί η ευκαιρία θα ξανανοίξουν κρεματόρια.

Εβραιοχριστιανοσιωνιστές.

Ο όρος εβραιοχριστιανοί οφείλεται στο ότι: α) το μεγαλύτερο μέρος της «βίβλου» (δηλαδή του ιερού βιβλίου των χριστιανών) το αποτελούν τα ιερά βιβλία των Εβραίων και τα υπόλοιπα, η καινή διαθήκη, είναι εξαρτημένα από τα ιερά βιβλία των Εβραίων γιατί παραπέμπουν σ’ αυτά και συνεπώς ο χριστιανι­σμός δεν μπορεί να υπάρξει ως θρησκεία χωρίς τα ιερά βιβλία των Εβραίων δηλαδή είναι θρησκεία μέσα από την θρησκεία των Εβραίων, δηλαδή ιουδαϊκή αίρεση, β) ο ιδρυτής του χριστιανισμού (ο Ιησούς) ήταν Εβραίος και θεωρείται από τους χριστιανούς ως ο αναμενόμενος μεσσίας των Εβραίων και γ) ο Ιησούς έλεγε ότι δεν ήλθε να κα­ταργήσει την εβραϊκή θρησκεία αλλά για να την συμπληρώσει. Επομένως ο χριστιανισμός είναι η «συμπληρωμένη» εβραϊκή θρησκεία.

Εβραιοχριστιανοσιωνιστές ή Χριστιανοσιωνιστές είναι οι εβραιοχριστιανοί οι οποίοι επιπροσθέτως προσπαθούν να εμφανίσουν τους Έλληνες ότι έκαναν ανθρωποθυσίες, ότι ήταν ανθρωποφάγοι, ότι ήταν ομοφυλόφιλοι, ότι ήταν παιδεραστές, ότι τις γυναίκες τις είχαν στους γυναικωνίτες και οι άνδρες διασκέδαζαν με πόρνες κλπ. Παράλληλα προσπαθούν να αποδείξουν ότι οι Έλληνες ό,τι έχουν να παρουσιάσουν τα αντέγραψαν από άλλους λαούς και ιδιαίτερα από τους εβραίους και τους αφρικανούς! (ιδέ σχετικά στα παρακάτω sites του ανώνυμου απολογητή)

Ο Θεός Γιαχβέ.

Ο θεός-Γιαχβέ ο μοναδικός θεός των εβραιοχριστιανών:

Είναι ρατσιστής αφού έχει περιούσιο λαό, είτε λέγονται εβραίοι (Δευτερονόμιο, κεφάλαιο Ζ’, εδάφια 1-16) είτε εβραιοχριστιανοί.

Έχει δολοφονική μανία αφού εμπνέει τους οπαδούς του να διαπράττουν εγκλήματα (Δευτερονόμιο, κεφάλαιο Κ’, εδάφια 16-17 και ΑΡΙΘΜΟΙ, κεφάλαιο ΛΑ’, εδάφια 1, 2, 7, 15, 17 κλπ). Αλλά και οι εβραιοχριστιανοί εκδήλωσαν έμπρακτα ανάλογη συμπεριφορά όταν απέκτησαν κρατική εξουσία, πράγμα που σημαίνει ότι υπό τις εμπνεύσεις του θεού Γιαχβέ κατά τον σκοτεινό Μεσαίωνα συνέστησαν εκκλησιαστικά δικαστήρια και βασάνιζαν και έκαιγαν στην φωτιά ανθρώπους, έκαιγαν βιβλιοθήκες, κατέστρεψαν έργα τέχνης και τα ιερά άλλων θρησκειών.

Εμπνέει την μαύρη μαγεία, γιατί υπό τις εμπνεύσεις αυτού του θεού οι εβραιοχριστιανοί έχουν στα τυπικά τους τελετές αφορισμών και αναθεματισμών που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά τελετών μαύρης μαγείας.

Επομένως αυτός ο Θεός Γιαχβέ δεν είναι ο δημιουργός τους Σύμπαντος αλλά είναι το πνεύμα του κακού και θεός του σκότους δηλαδή είναι ο διάβολος.

Οι θεοί των Ελλήνων.

Οι θεοί των Ελλήνων είναι οι θεοί του Φωτός. Το απολλώνιο φως και η θεά της σοφίας ενέπνευσαν τους Έλληνες να δημιουργήσουν έναν πολιτισμό που θαυμάζουν όλοι εκτός από τους Ορθοδόξους εβραιοχριστιανούς οι οποίοι επιπλέον τον διαβάλουν, όπως θα δείτε κατωτέρω στα sites του Ανώνυμου Απολογητή.

Συμπέρασμα

Ο Θεός Γιαχβέ-Διάβολος έχει ως μόνον εμπόδιο για την παγκόσμια επικράτησή του στον πλανήτη Γη τους Έλληνες και τους εκτός Ελλάδος ιδεολογικά Έλληνες οι οποίοι είναι παιδιά του Φωτός (θεού Απόλλωνος) και κληρούχοι της Σοφίας. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες, κατ’ επιθυμία του Γιαχβέ, πρέπει να συκοφαντηθούν και να εξοντωθούν και αυτό έπραξαν και πράττουν ακόμα και σήμερα οι οπαδοί του και, μην σας φανεί υπερβολή, αν τους δοθεί η ευκαιρία θα ξανανοίξουν κρεματόρια.

ας μην ξεχναμε

Και ενώ οι αναθεματισμοί, αφορούσαν τους εικονομάχους, μονοφυσίτες, μονοθελίτες, αρειανιστές και άλλους «αιρετικούς», τελικά κατέληξαν να αναφέρεται αποκλειστικά στους Έλληνες! Πέραν αυτού:

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι αναθεματισμούς ψάλουν ΜΟΝΟΝ κατά των Ελλήνων και δεν έχω ακούσει αναθεματισμούς της ορθοδοξίας ούτε κατά άλλων λαών οπαδών άλλων θρησκειών π.χ. κατά των Ιαπώνων η των Κινέζων η Ινδών οι οποίοι είναι οπαδοί πολυθεϊστικών θρησκειών ούτε κατ’ άλλων λαών οι οποίοι κατάσφαξαν τους Έλληνες π.χ. τους Τούρκους, τους Ρωμαίους, τους Γότθους (Αλάριχο) κλπ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι κανένας ορθόδοξος «ιερέας» εκτός Ελλάδος (π.χ. Βούλγαρος, Ρώσος κλπ) δεν αναθεματίζει τους Έλληνες την Κυριακή της Ορθοδοξίας όπως με πληροφόρησε κάποιος Έλληνας. Την πληροφορία αυτήν προσπαθώ να την διασταυρώσω. Βέβαια τους Βούλγαρους, τους Ρώσους κλπ κι αν ακόμα αναθεματίζουν τους Έλληνες αυτό δεν θα τους ενοχλεί είτε επί προσωπικού επιπέδου είτε επί εθνικού αφού δεν είναι Έλληνες! Ίσως μάλιστα ορισμένοι εξ αυτών (αν το κάνουν) θα το κάνουν με ευχαρίστηση! Συνεπώς ΜΟΝΟΝ οι ορθόδοξοι εβραιοχριστιανοί «ιερείς» εντός της Ελλάδος αναθεματίζουν τους Έλληνες ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Αυτό σημαίνει ότι μόνον οι εντός της Ελλάδος «ιερείς» τρέφουν μίσος και κακία κατά των αρχαίων μας Ελλήνων προγόνων την οποία τρέφουν και εκτρέφουν από γενιά σε γενιά!

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι αναθεματισμούς και αφορισμούς έκανε η ορθοδοξία κατά πολλών αξίων τέκνων της Ελλάδος π.χ. τους Κολοκοτρωναίους (ιδέ περιοδικό ΔΑΥΛΟΣ, τεύχος 267), τον Αλέξαν­δρο Υψηλάντη και τους επαναστάτες του 1821 (οι οποίοι αγωνίστηκαν για μια ελεύθερη πατρίδα), τον εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο, τον γίγαντα της λογοτεχνίας και φιλόσοφο Νίκο Καζαντζάκη κλπ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι τον εγκληματία ρωμαίο αυτοκράτορα Κωνσταντίνο, ο οποίος προσέφερε πολιτική κάλυψη στην ορθοδοξία, τον ανακήρυξαν «άγιο» και μέγα και ισαπόστολο, ενώ τον φιλόσοφο αυτοκράτορα Ιουλιανό, ο οποίος προσέφερε πολιτική κάλυψη στους Έλληνες τον χαρακτήρισαν «παραβάτη» και τον δολοφόνο του χριστιανό Μερκούριο τον ανακήρυξα «άγιο». ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι τους ελάχιστους ιερείς π.χ. τον Παπαφλέσσα και τον Αθανάσιο Διάκο οι οποίοι όχι μόνον πολέμησαν ηρωικά για την ελευθερία της Ελλάδος και έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν, την ζωή τους, δεν τους αγιοποίησαν. Μάλιστα τον Παπαφλέσσα τον διέβαλαν επιπλέον (ΔΑΥΛΟΣ, τεύχος 267).

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι Το ιερατείο της ορθοδοξίας, δεν γνωρίζω αν αυτό ισχύει για όλους ή για ορισμένους, λέγουν ότι είναι πρώτα χριστιανοί και κατόπιν Έλληνες (π.χ. ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Χρήστου με επιστολή του στο περιοδικό Δαυλός) και το Έλληνες το προσθέτουν γιατί είναι πολίτες ενός κράτους που λέγεται Ελλάς, ενώ την εποχή που ήμασταν υπό ρωμαϊκή κατοχή και κατόπιν υπό τουρκική έλεγαν ότι είναι μόνον χριστιανοί (π.χ. ο Σχολάριος είχε πει στον Μωάμεθ τον Πορθητή ότι είναι μόνον χριστιανός ….)! Φαίνεται ότι το «Έλληνες» το θεωρούν μίασμα και αν μπορούσαν να το απαρνηθούν πλήρως θα το έκαναν με μεγάλη τους ευχαρίστηση αφού τους Έλληνες τους κατασυκοφαντούν όπως φαίνεται από τα sites του Ανώνυμου Απολογητή κατωτέρω.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι ο κάθε λαός έχει ρίζες και οι ρίζες ημών των Ελλήνων εκτείνονται προς την αρχαία Ελλάδα στους έλληνες προγόνους μας και τους πατέρες μας Πλάτωνα, Πυθαγόρα, Ορφέα, Αριστοτέλη κλπ δηλαδή αυτούς τους οποίους την Κυριακή της Ορθοδοξίας οι εβραιοχριστιανοί τους αναθεματίζουν ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν ότι πατέρες μας είναι οι πατέρες των Εβραίων Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ (π.χ. στην γαμήλια τελετή κατά την οποία ο παπά εύχεται να τεκνοποιήσει όπως …. Η Σάρα). 

αι τον δολοφόνο του Ιουλιανού (τον Μερκούριο) τον ονόμασαν «άγιο» ενώ δεν ονόμασαν «αγίους» δύο από τους ολίγους ορθόδοξους ιερείς που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδος, τον Αθανάσιο Διάκο και τον Παπαφλέσσα, ακριβώς γιατί έδειξαν με την θυσία τους ότι ήταν πρώτα Έλληνες και μετά χριστιανοί!

Στυλιανός Τάκας, φυσικός και πτυχιούχος της νομικής.

Advertisements

3 Σχόλια to “Ποιοι είναι Έλληνες”

  1. ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.ΓΡΑΦΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΕΙΑ.

  2. Xούλα said

    Δυστυχώς για τους Έλληνες και ευτυχώς για τους εβραιοχριστιανοσιωνιστές(είναι όλοι το ίδιο νόμισμα με άλλες όψεις)δεν γνωρίζουμε ότι λατρεύουμε τον Γιαχβέ και ότι με φόνους και βασανιστήρια ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ αυτή η ψευδοθρησκεία του αιμοπότη Θεού στους Έλληνες,γιατί μας φθονούν και πόσο ύπουλα σκάβουν τον λάκκο μας.Περιμένουμε σαν ηλίθιοι να σφαγγιαστούν κατά την επιθυμία του Γιαχβέ τα 2-3 του πληθυσμού της γής.Ας βοηθήσουμε οι γνωρίζοντες τους ναρκωμένους να ξυπνήσουν και όσοι δεν ξέρουν να ανατρέξουν πίσω στην ιστορία να μάθουν τις αλήθειες,και αν θέλουν να προσκυνούν ακόμη σαν δούλοι τους προδότες και σφαγείς των προγόνων μας ας το κάνουν συννειδητά πλέον,μέχρι να τους οδηγήσει και αυτούς σαν το Βυζάντιο και την τουρκοκρατία στην υποδούλωση και την σφαγή τους.Αφήσαμε το φως και την αλήθεια και βυθιστήκαμε στο σκοτάδι και τον τρόμο,γίναμε δειλοί ,υποτελείς,σκοταδιστές,νεκρόφιλοι λειψάνων αγίων και οτιδήποτε μας σερβίρουν σαν τους χειρότερους ειδωλολάτρες.Εύχομαι να δω την γενιά που θα τους τιμωρήσει και θα τους ξεφτιλίσει,την γενιά που θα νιώσουν και θα τιμήσουν ξανά τον αληθινό Θεό των προγόνων μας,θα νιώσουν κύτταρα του και θα στείλουν τον καρκίνο που μας τρώει από εκεί που ήρθε!
    Μία πρώην εβραιοχριστιανή και μία νύν περήφανη Ελληνίδα, σκεπτόμενο μικροκύτταρο του Συμπαντικού Θεού.

  3. ΜΙΤΑΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ said

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΩΣ ΕΘΝΑΡΧΗ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: