ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Ε ναι λοιπόν φταίω εγώ.

Posted by lykofron στο 14/03/2010

ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: ΕΓΩ  ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΙΝ 1) ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ 2) ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΙΜΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η  οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό που  μετά από 12 χρόνια παίρνω 1300 ευρώ και πρέπει να πληρώσω εγώ.

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που  δεν είμαι πατριώτης όπως ο κ. Παπανδρέου και οι υπόλοιποι  βουλευτές  που  δεν  έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά  όμως νοιάζονται.

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου  βουλευτές,   υπάλληλοι  της  βουλής,  φοροφυγάδες,  ιδιοκτήτες  νυχτερινών  κέντρων,   πρόεδροι   ποδοσφαιρικών   ομάδων,  ιδιοκτήτες  εφημερίδων  και  τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοιπους και  ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα.            

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους  οι  δικηγόροι  δεν  καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι   υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς.                                  

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ ο  δημόσιος  υπάλληλος  που  εκατομμύρια  ευρώ  δίνονται  σε  θνησιγενείς  και  μεταθανάτιες  εφημερίδες  μέσω  κρατικών χρημάτων και σε  ποδοσφαιρικές ομάδες.

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ ο  εκπαιδευτικός  γιατί  αντί να κάνω ιδιαίτερα και να μην έχω  οικονομικό πρόβλημα περιμένω να μου δώσει μισθό το κράτος.

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ γιατί  δεν μπορώ να αντιληφτώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης  και  το  13  μισθό  για  να  μπορούν  οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με  τριπλάσιο  κόστος  από  ότι  στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι  εργολάβοι  να  εισπράττουν  υπέρογκα ποσά από τα διόδια και  μετά μέσα από  τις  εφημερίδες  τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους δημόσιους  υπαλλήλους για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να  προωθούν  τους  πολιτικούς  της  αρεσκείας  τους.  Αλήθεια  πόσοι  Έλληνες  εργάστηκαν στα μεγάλα έργα;                                               

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που  δεν  νοιώθω  πατριώτης  για να δώσω και το 12ο  μισθό στο  κράτος  για  να  μην  αποδίδει  κανένας  καναλάρχης  ασφαλιστικές εισφορές  αγγελιόσημα  και  κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο  ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι  στη μισθοδοσία υπουργείων.                                                

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που  δεν  έχω  Πόρσε καγιεν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι  καλοί  πατριώτες  και  που  πιστεύω  ότι   νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και  ηθικο.                                                                     

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για  να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τεταπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαικές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν  έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις ?. Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις ? να φάμε παντεσπάνι.    

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που το κράτος χαρίζει δις σε  φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρέμπορους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ.                            

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματά τους.          

ΦΤΑΙΩ  ΕΓΩ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο εκπαιδευτικός των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη.

Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως  αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους  όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα  εξής:

1.     Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα πολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω. Ας κινηθεί η αγορά από τους τίμιους και εργατικούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.                                           

2.     Δεν  βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.                                  

3.     Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.                

4.      Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.            

5.     Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις ? την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.                                           

Παρόλο δε που δεν είμαι και τόσο πατριώτης προτείνω στην κυβέρνηση που σίγουρα όλοι είναι πατριώτες τα εξής μέτρα περιμένοντας να μας πει και  κάποιος πόσα δις ? θα απέφεραν                                             

1.     Φορολόγηση 1% των χρηματιστηριακών συναλλαγών.                     

2.     Φορολόγηση 40 % των επιχειρήσεων.                                  

3.     Φυλάκιση για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ                                

4.     Φόρος 5% επί των στρατιωτικών δαπανών.                             

5.     Παύση χρηματοδότησης ΠΑΕ και ΚΑΕ.                                  

6.     Παύση χρηματοδότησης ιδρυμάτων πρωθυπουργών.                       

7.     Παύση χρηματοδότης εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατική  διαφήμιση                                                                 

8.     Οι πλούσιοι που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη  μισθοδοσία τους                                                           

9.     Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20%  τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.                                              

10.  Φόρος 10% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους.

                                        ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ                        

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ.

ΠΗΓΗ: Από: ΜΑΝΟΣ ΣΤΙΒ. <stivman@ath.forthnet.gr>

Ημερομηνία: 14 Μαρτίου 2010 10:49 π.μ.

Θέμα: FW: FW: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Προς: ΒΑΓ Γ ΥΗΟ <giavag88@yahoo.gr>

Subject: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: