ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Posted by lykofron στο 20/05/2010

Η κυβέρνηση δεν έλαβε υπόψην της την πρόταση του τ. Υ/πουργού Εθνικής οικονομίας κ. Αριστείδη Τσιπλάκου, που σε δημοσίευμά του στην εφημερίδα «Αδέσμευτος τύπος» στις 3.2.2010 αναφέρει ότι Υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για το έλλειμμα χωρίς να χρειαστούν ούτε δάνεια ούτε στύψημο του λαού. Γιατί κατευθύνθηκε σε ακραίες λύσεις όπως το ΔΝΤ;

ΣΧΕΤΙΚΑ Ο κ. ΑΡΙΣΤ. ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :  Έπρεπε να περάσουν περίπου 4 μήνες,  από τότε που δημοσιεύθηκε στον «Αδέσμευτο Τύπο» την 3.2.2010  μία ανώδυνη  και σωστή πρόταση για να βγούμε από την σημερινή οικονομική κρίση,  η οποία πρόταση επαναλήφθηκε αναλυτικότερα και μάλιστα  πρωτοσέλιδη την 7.3.2010, για να αρχίσουν να  σκέπτονται οι αρμόδιοι ότι είναι η πλέον ενδεδειγμένη, αν όχι η μοναδική λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο, αποφεύγοντας τα σκληρά οικονομικά μέτρα που εντείνουν την ύφεση και πλήττουν κυρίως τις ασθενέστερες οικονομικές τάξεις, αλλά και για να σταματήσει ο διεθνής διασυρμός της χώρας. Την  λύση που προτάθηκε από τον τ. Υ/πουργό Εθνικής οικονομίας κ. Αρ. Τσιπλάκο, την οποία εισηγήθηκε στην Βουλή στις 6 Μαίου και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς  και δεν την απέρριψε ο Πρωθυπουργός.

ΕΠΙΣΗΣ Ο κ ΑΡ. ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  :

1. Η εκποίηση, η χρονοπίστωση και η ορθολογική εκμετάλλευση μέρους μόνο της τεράστιας ακίνητης περιουσίας και μάλιστα μόνο των ακινήτων που μένουν εγκαταλειμμένα και ανεκμετάλλευτα και συνεχώς απαξιώνονται με την διαμονή μεταναστών.

2. Πολεοδόμηση και οικοπεδοποίηση γύρω από τις πόλεις και παραθεριστικές περιοχές των εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων μη δασικών εκτάσεων, που συνεχώς καταπατώνται από ιδιώτες με γεωμετρική πρόοδο, που εκτός από τα έσοδα από τις πωλήσεις οικοπέδων θα είχαμε τερματισμό της αυθαίρετης δόμησης και ανάπτυξη της οικονομίας  λόγω των οικοδομικών εργασιών.

3.Να κληθούν  να πληρώσουν τα οικόπεδα του Δημοσίου όσοι τα  έχουν καταλάβει και με την ανοχή  των τοπικών παραγόντων και της κακοπληρωμένης αστυνομίας και έχουν κτίσει σε αυτά πολυτελείς οικίες.  Αν π.χ. κάποιος ακολουθήσει μόνο την παραλιακή οδό από Βάρκιζα  ως το Σούνιο θα διαπιστώσει το όργιο της καταπατήσεως των Δημοσίων κτημάτων. Τέτοιες περιπτώσεις είναι χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτές τις απλές και μη επώδυνες λύσεις μπορούμε να εξοφλήσουμε σχεδόν στο σύνολό του το δημόσιο χρέος και είναι μία λύση στην οποία θα  κατέφευγε κάθε συνετός πολίτης που χρεωστούσε ένα μεγάλο ποσό στις τράπεζες που δεν μπορούσε να εξοφλήσει γιατί τα έσοδά του ήταν μικρότερα από τα έξοδά του και διέθετε ανεκμετάλλευτη ακίνητη περιουσία. Αν ακολουθούσε την λύση των συνεχών δανεισμών για την κάλυψη τοκοχρεολυσίων και οικογενειακών ελλειμμάτων, ουδέποτε θα μπορούσε να απαλλαγεί από το χρέος το οποίο συνεχώς θα αυξανόταν και θα κατέληγε στην χρεωκοπία.

 Φαίνεται όμως ότι για την εφαρμογή της λύσης αυτής υπάρχουν ισχυρές αντιδράσεις και ασκούνται πιέσεις, από ξένους ισχυρούς παράγοντες, εκτός από τις μεγάλες τράπεζες που καμιά ως γνωστόν δεν επιθυμεί άμεση εξόφληση χρέους και από εκείνους που δεν θέλουν την Ελλάδα να σηκωθεί από το <<Καναβάτσο>>  που την έχουν ρίξει, για να μην έχει την δύναμη να αντιδράσει στα σχέδιά τους για το επώδυνο για την Ελλάδα κλείσιμο όλων των εκκρεμών Εθνικών θεμάτων  Σκοπιανό, Κυπριακό, Αιγαίο κ.λ.π.

Η λύση αυτή είχε προχωρήσει την τριετία 1990-93,αλλά από ένα ατυχή χειρισμό απόπειρας εκποίησης βραχονησίδων , που δεν ήσαν στο πρόγραμμα, σταμάτησε κάτω από τις κραυγές της τότε αντιπολίτευσης.

Τώρα  οι αρμόδιοι δικαιολογούνται για την μη εφαρμογή της πρότασης αυτής ότι είναι χρονοβόρα, ενώ οι ανάγκες είναι άμεσες. Οι δικαιολογίες αυτές είναι αβάσιμες γιατί ο απαιτούμενος χρόνος με ειδικές αλλά διαφανείς διαδικασίες  δεν θα υπερβεί το ένα έτος, αν γίνουν οι εξής ενέργειες.

 1. Η δημιουργία ανεξάρτητης αρχής για το σκοπό αυτό, που θα αποτελείται από ειδικευμένους επιστήμονες εγνωσμένου κύρους και εντιμότητας, με την συμμετοχή των γενικών διευθυντών των εμπλεκομένων υπουργείων, χωρίς την ανάμιξη των γνωστών από κάθε άποψη μανδαρίνων που διαχειρίζονται και εκμεταλλεύονται εκάστοτε την δημόσια περιουσία προς ίδιο όφελος και έχουν κάθε συμφέρον να αντιδρούν. Για να γίνει αντιληπτό το όργιο της εκμετάλλευσης αρκεί να ανατρέξει κανείς στα πρακτικά της βουλής του 2003 όπου το κράτος μισθώνει για τις ανάγκες του ακίνητα  από ιδιώτες και παράλληλα στην ίδια περιοχή ακίνητο του δημοσίου ίδιας επιφανείας ενοικιάζεται σε ιδιώτες με δεκαπλάσια τιμή από εκείνη που εισπράττει από το δικό του. Η ως άνω αρχή, η οποία θα εποπτεύεται από τρείς ανώτατους διακεκριμένους δικαστικούς, θα επιλέγει χωρίς κομματικές παρεμβάσεις  τους επιστήμονες που θα την συνδράμουν στο έργο της  και όλα τα χρήματα θα πηγαίνουν σε ειδικό κωδικό για την εξόφληση μόνο του χρέους  και όχι για να καλυφθούν μαύρες τρύπες όπως γινόταν ως τώρα.

 2.  Οριστικοποίηση και καταγραφή όλων των ακινήτων και των μη δασικών εκτάσεων, που έχει γίνει σχεδόν στο σύνολό του από τις μέχρι τώρα εργασίες σχετικά με το κτηματολόγιο και επιλογή προς εκποίηση  κυρίως των αναξιοποίητων ακινήτων και των υπό πολεοδόμηση μη δασικών εκτάσεων.

 3. Άμεσος διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός με διαφανείς διαδικασίες και με τιμή εκκίνησης την αντικειμενική αξία των  ακινήτων και των  οικοπέδων που θα προκύψουν από την πολεοδόμηση των μη δασικών εκτάσεων.

Ας αφήσουν λοιπόν τις δικαιολογίες για χρονοβόρες διαδικασίες και να μελετήσουν σοβαρά  την μόνη λύση για να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο.

Η λύση του συνεχούς δανεισμού για να καλύψουμε χρέος και ελλείμματα και μάλιστα με υψηλά επιτόκια μας βυθίζει όλο και περισσότερο στο τέλμα και στην βεβαία χρεωκοπία. 

Βέβαια αν υπάρχει πολιτική βούληση όλων των κομμάτων για την πραγματική εξυγίανση του πολιτικού μας συστήματος και για να εξοικονομηθούν σημαντικά πρόσθετα ποσά , θα πρέπει να προχωρήσουν στην γενική εφαρμογή του πόθεν έσχες και να δημευθούν τα περιουσιακά στοιχεία όλων των πολιτικών και ειδικών κατηγοριών υπαλλήλων που υπηρετούν στις εφορίες , πολεοδομίες , δικαιοσύνη κ.λ.π. τα οποία  δεν δικαιολογούνται από τα έσοδά τους  και όχι να περιοριζόμαστε στην εφαρμογή του πόθεν έσχες σε ένα μόνο υπάλληλο πολεοδομίας Δωδεκανήσου και να δημεύονται τα μη δικαιολογημένα περιουσιακά του στοιχεία, απλώς για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

ΛΥΚΟΦΡΩΝ:   Κύριε Παπανδρέου  ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κατάρρευση της οικονομίας και να μην ζητάς χρήματα από τον εξαθλιωμένο λαό και να μην κόβεις τις συντάξεις και τους μισθούς σε μια εποχή που τα τρόφημα ανεβαίνουν ανεξέλεγκτα διότι υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής επανάστασης. Επίσης ερωτώ γιατί δεν υιοθετείς τις προτάσεις του Αρ Τσιπλάκου που λύνουν το οικονομικό πρτόβλημα της Ελλάδος;;;;

Advertisements

24 Σχόλια to “Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

 1. ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ said

  Βρε Λυκόφρωνα δεν σκέφτηκες γιατί ο Τσιπλάκος δεν έκανε και δεν εφάρμοσε αυτά που προτείνει όταν ήταν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας; Γιατί το υιοθετείς άκριτα; Μήπως η κομματική σου συμπάθεια σου αφαίρεσε τα γυαλιά και δεν βλέπεις καλά; Ξεκόλα πιά. Στην αρχαιότητα τα κόμματα δεν υπήρχαν, ήτο παράνομα και δικαίως. Πρέπει επίτέλους να κατανοήσουμε όλοι το ότι: ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.
  Και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό και δεν πράττει αναλόγως και αυτός το αυτό με τα κόμματα εξυπηρετεί. ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ. ΠΟΛΥΜΗΔΗΣ

  • lykofron said

   Ο Τσιπλάκος ήταν υπουργός προ 20 περίπου ετών, επί γέρου Καραμανλή, τότε που είχε χρήμα το ελλ. κράτος χωρίς ελλείματα και τα σκόρπισε ο Ανδρέας (συνθημα Τσοβόλα δόστα όλα) και οι κατόπιν του Ανδρέα ο Σιμήτης και ο Καραμανλής (ο μικρός). Πέραν αυτών ο Τσιπλάκος κάνει σωστές προτάσεις, αλλά δεν υιοθετούνται γιατί θέλουν το ΔΝΤ!. Λυκόφρων.

  • Στό σχόλιο του αγαπητού Πολυμήδη στις 21.5.2010 και ώρα 15.27. έχω να του πώ ότι η ισοπέδωση όλων των πολιτικών δεν ωφελεί. Στην παρατήρησή του γιατί δεν εφάρμοσα την λύση που προτείνω τότε σαν υπουργός του απαντώ ότι όχι μόνο την είχα προτείνει αλλά και την είχε αποδεχθεί ο τότε Πρωθυπουργός ύστερα από εμπεριστατωμένη πρόταση και τότε ήταν πιό εύκολη η εφαρμογή της προτάσεως και το χρέος δεν υπερέβαινε τα 70 δις Ευρώ καο οι εκτάσεις οι μή δασικές ήταν διπλάσιες των σημερινών λόγω καταπατήσεων από διαφόρους οικοπεδοφάγους. Δυστυχώς όταν δόθηκε η εντολή της υλοποιήσεως το υπουργείο οικονομικών αντί να αρχίσει από την οικοπεδοποίηση των μή δασικών εκτάσεων, ξεκίνησε -κάκιστα -από την εκποίηση βραχονησίδων που δεν προβλεπόταν στην πρότασή μου. Δημιουργήθηκε τότε τεράστιος σάλος ότι ξεπωλείται η Ελλάς και η Κυβέρνηση ματαίωσε το πρόγραμμα. Έκτοτε πάντα υποστήριζα την πρότασή μου σε όλες τις Κυβερνήσεις χωρίς όμως να εισακούομαι. Μάλιστα στην επιμονήμου στον αρμόδιο υπουργό της προηγούμενης Κυβέρνησης έλαβα την απάντηση ότι η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να την εφοαρμόσει γιατί ως αντιπολίτευση είχε πεί ότι το ΠΑΣΟΚ πουλάει τα ασημικά του νοικοκυριού της Ελλάδας. Την ίδια πρόταση υπέβαλλα και πρίν λίγες εβδομάδες στον σημερινό αναπληρωτή υπουργό εξωτερικών που προς τιμήν του έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον, γιατί είναι μία καλή λύση για να βγούμε από το σημερινό αδιέξοδο.

 2. […] Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 3. […] Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 4. […] άρθρα ΠΟΙΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΔιαβάστε και θαυμάστε ποιοι μας κυβερνούνΈφαγαν ξύλο […]

 5. […] παραμένει στη θέση τηςΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ […]

 6. […] άρθρα Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΥπάρχει δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για το […]

 7. […] Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 8. […] Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 9. […] Παίρνουν αυτά που δεν διεκδικήσαμεΔιπλή βόμβα ΖορμπάΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΠως μπορεί το κράτος να αντλήσει […]

 10. […] Διπλή βόμβα ΖορμπάΠαίρνουν αυτά που δεν διεκδικήσαμεΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΠως μπορεί το κράτος να αντλήσει […]

 11. […] αντιτρομοκρατικής Παίρνουν αυτά που δεν διεκδικήσαμεΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΔιπλή βόμβα ΖορμπάΠως μπορεί το κράτος να αντλήσει […]

 12. […] Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) […]

 13. […] ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣH ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ. ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ – ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ – ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΩΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ “ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ”. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ – ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΦΡΙΚΤΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Βαλτώνουν 65 δισ. ευρώ π.χ. υποθεση Βοσκόπουλος. ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΧΩΡΙς ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ π.χ. ΒΛΕΠΕ ΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΛΑΚΟΥ   Υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για το έλλειμμα   Πως μπορεί το κράτος να αντλήσει χρήματα,  Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  […]

 14. […] δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για το έλλειμμαΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥΠως μπορεί το κράτος […]

 15. […] δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για το έλλειμμαΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥΠως μπορεί το κράτος […]

 16. […] Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 17. […] αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία,  Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  κλπ).  ΜΑ ΝΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ π.χ. ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ […]

 18. […] αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία,  Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  κλπ).  ΜΑ ΝΕΙΩΣΗ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ π.χ. ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ […]

 19. […] αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία,  η λύση για το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος,  κλπ).  Να μείωση τις σπατάλες π.χ. να κόψει τους […]

 20. […] Όλα αυτά τα έκανε από βλακεία ή μήπως εκτελούσε πληρωμένο “συμβόλαιο” θανάτου εις βάρος του ελληνικού λαού;  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ      Να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία     Πως μπορεί το κράτος να αντλήσει χρήματα   Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 21. […] Δημοφιλή άρθρα Πως γίνεται η κατάληψη μιας περιοχής από μετανάστες.ΣΙΩΝ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣΟι μετανάστες οδηγούν το ΙΚΑ σε πτώχευσηΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣΝα αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσίαΤο νέο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙΤο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα ΠαπανδρέουΆρχισε ο βίαιος εποικισμός της Ελλάδος από τους μετανάστες.Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ […]

 22. […] Να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία,  Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,  […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: