ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ

Posted by lykofron στο 05/07/2010

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ

Από: Diomidis Attikos <diomidis.attikos@gmail.com>

Θέμα: Fwd: Fw: ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ

Προς:

Ημερομηνία: Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2008, 14:11

Στα συνημμένα φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο των αναρχικών αριστεριστών τρομοκρατών οι οποίοι ελέγχονται από εχθρούς της Ελλάδας και απεργάζονται την καταστροφή της Ελλάδας.

Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια είναι σε διάλυση από τους αριστερούληδες τρομοκράτες οι οποίοι προσπαθούν να μεταβάλουν τα παιδία μας σε τρομοκράτες και ανθέλληνες.

Ο Καραμανλής δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γιατί είναι πολύ ΜΑΛΑΚΟΣ (βλέπε πρωτοσέλιδο της εφ Καρφί).

Η Ελλάδα να έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο Μπουρδέλο (βλέπε πρωτοσέλιδο της εφ. Αυριανή).

 ΕΛΛΗΝΕΣ οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ελλάδας σήμερα είναι οι αριστεροί αναρχικοί τρομοκράτες γι αυτό ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ (αριστερούληδες) ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ μέσα στα στέκια τους. Σώστε την Ελλάδα, σώστε τα παιδιά μας από την διαβρωτική επίδραση των τρομοκρατών (οι καταλήψεις έχουν ως στόχο την αντεθνική εκπαίδευση των παιδιών μας).

  ΔΙΟΜΗΔΗΣ

Στις 26 Δεκέμβριος 2008 3:52 μμ, ο χρήστης Yiannis EPICUROS <pandaemonium12@yahoo.gr>

Προς Διομήδη Αττικό,

έγραψε:

 Κύριε, δεν απευθύνεσαι ούτε σε φοβικούς μικροαστούς, ούτε σε ανιστόρητες Κατίνες.

Γνωρίζω πολύ καλά την ιερή αγανάκτηση των αστοιχείωτων νοικοκυραίων, απέναντι στους εξεγερμένους ταραξίες. Γνωρίζω πολύ καλά το πως αυτοί οι προσκυνημένοι ασπόνδυλοι αποτελούν την κοινωνική βάση της απεχθούς βυζαντινόδουλης ρωμιοσύνης, αυτούς που διαμορφώνουν την σύγχρονη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ νεοελλάδα  με τα παγκοσμια αρνητικα ρεκορ.

 Είναι το ρωμαίικο  και οι απαίδευτοι καλοπληρωμένοι λακέδες του που μετατρέπουν τα παιδιά μας σε αδιάφορα χριστιανόπουλα.

Τώρα χτύπησε ο συναγερμός για σένα «εθελοντή χρυσαυγίτη»;;

 ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΡΩΜΑΙΙΚΟΥ.

 ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ.

 Να πας στη Σαλαμίνα, να δεις βανδαλισμούς στον Τύμβο από τον μπάρμπα του Κων. Καραμανλή Αχιλλέα. Καραμανλή

Που ήσουν το καλοκαιρι όταν καιγόταν η ένθεος ιερά μας Φύση για να στρατολογήσεις ομάδες κρούσης;

 Κανένα κάλεσμα για την καταστροφή του Ελαιωνος, ή των Μεσογείων;;

 Κάλεσε τους όμοιους σου μικροαστους να υπερασπίσουν το καθεστως που λεηλατεί και καταστρέφει τη χώρα ανεμπόδιστα… απο συστάσεως ρωμαίικου.

 ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ,

 ΠΙΣΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,

 ΖΗΤΩ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!

 ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

 «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

 «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!» (Θεόδωρος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ)

Από: Diomidis Attikos diomidis.attikos@gmail.com

Προς: pandaemonium12@yahoo.gr

Ημερομηνία: Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος 2008, 17:44

Θέμα: Re: Fwd: Fw: ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΚΕΔΩΝ

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ερωτήσεις προς Επίκουρο:

1η ερώτηση: Γιατί οι αναρχικοί καίνε βιβλιοπωλεία που πουλάνε εκδόσεις ελλήνων και όχι βιβλιοπωλεία που πουλάνε χριστιανικά βιβλία;

2η ερώτηση: Γιατί οι αναρχικοί μουντζούρωσαν το άγαλμα του αγωνιστή για την ελευθερία Ρήγα Φεραίου και όχι το άγαλμα του Πατριάρχη Γρηγόρη του Ε’ που βρίσκότανε δίπλα; 

3η ερώτηση: Γιατί οι αναρχικοί καίνε μαγαζιά και αφήνουν άνεργους τους υπαλλήλους και δεν καίνε σπίτια πλουσίων, πολιτικών, εκκλησίες και μοναστήρια;;;;

4η ερώτηση: Μήπως οι αναρχικοί έχουν πίσω τους σιωνιστές πλουτοκράτες (Σόρος) και την ορθοδοξία η οποία πίνει το αίμα του Λαού αφού απορροφάει κονδύλια που θα έπρεπε να δωθούν στο Λαό;;; (π.χ. σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία 84 εκ ευρώ του Δ’ κοινοτικού πλαισίου προορίζονται για τα μοναστήρια του «Αγ όρους»)

5η ερώτηση: δεν έχω δικαίωμα να λέγω την γνώμη μου, ακόμα και αν δεν σου αρέσει, όπως εσύ λες την δική σου;;; Φασίστας είσαι συ που προσπαθείς να με αποτρέψεις να λέγω ότι θέλω;;; ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΩ!!!

6η ερώτηση: εσύ και οι όμοιοί σου τι κάνατε για τους βανδαλισμους στον Τύμβο από τον μπαρμπα του Καραμανλή,  για την καταστροφή του Ελαιωνος και των Μεσογείων, για τους μελανοχιτώνες παπάδες που σε συνεργασία με την κυβέρνηση μετατρέπουν τα παιδιά μας σε αδιάφορα χριστιανόπουλα;;; Κάψατε καμιά εκκλησία για να δείξτε την δύναμή σας;; πόσα μοναστήρια, που πίνουν το αίμα του Λαού, κάψατε;;;; (εγώ είμουνα ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους στο τύμβο και είμαι έτοιμος να σας ακολουθήσω αν στοχοποιήσετε τους μελανοχιτώνες και τα άνδρα τους!!!). Ξέρεις τι πλούτο έχει η ορθοδοξία;;;; 

7η ερώτηση: δεν σε προβληματίζει γιατί η κυβέρνηση δεν μάντρωσε όλους τους ταραξίες ενώ μπορεί;;; (συνέλαβε κάποιους λίγους για τα μάτια του κόσμου και με δικαστικές αποφάσεις ή βουλεύματα θα τους αποφυλακίσει σύντομα) 

Διομίδης Αττικός:  «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»  (Θεοδωρος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ)

ΥΓ κοίταξε τα συνημμένα

Δ. Α.

Yiannis EPICUROS Λήψη…28/12/2008 Προς @Diomidis Attikos απαντήσεις:

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ απαντήσεις προς Διομήδη:

  1η απάντηση: Ξεκαθαρίζω ότι φυσικά δεν πρόκειται να «απολογηθώ» για τις οποιεσδήποτε επιλογές άλλων προσώπων και κυρίως όταν αυτοί που ρωτάνε συμπεριφέρονται ως αυτόκλητοι εθελοντές ταγματασφαλίτες και χρυσαυγίτες. Συμφωνώ, άλλωστε εγώ την δική σου γνώμη και τοποθέτηση σου ζήτησα!

Προφανώς και δεν επιδοκιμάζω επιθέσεις σε βιβλιοπωλεία και κάψιμο βιβλίων, ακόμη και χριστιανικών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι επιθέσεις έχει δεχθεί κυρίως ο «μπουμπούκος» του ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ συναγερμού. Ο συγκεκριμένος «εκδότης» και «προαγωγός» ελληνικών βιβλίων, έχει βιοποριστική καθαρά και μόνο σχέση με τον Ελληνισμό καθότι ο ίδιος είναι ορθόδοξο χριστιανόπουλο και αν λόγω ορισμένων δηλώσεών του έχει ανοίξει ένα είδος προσωπικής βεντέτας με τους αναρχικούς, είναι ένα γεγονός που δεν με αφορά. Δεν καταδικάζεις ευθέως τους εμπρησμούς των βιβλιοπωλείων ούτε τον ξυλοδαρμό του Τσάμη από τους αναρχοφασίστες και παραβολάνους των χριστιανών «αναρχικούς» αλλά μασάς τα λόγια σου σαν τον Αλαβάνο. Όσον αφορά τον «μπουμπούκο» αυτός εκδίδει Ελληνικά βιβλία και όχι χριστιανικά (κάνε μια επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο του να διαπιστώσεις) γι αυτό είναι στο στόχαστρο.

  2η απάντηση: Και εγώ αγανάκτησα όταν το είδα. Το είπα και σε μερικούς συγκεντρωμένους όταν έτυχε να περάσω στις 12 Δεκεμβρίου από εκεί. Τους υπέδειξα δε και τον Αγγελόπουλο εκ Δημητσάνης: «Ρε σεις, τι κάνατε εκεί; Τολμήσατε να μουτζουρώσετε τον Ρήγα και την ίδια στιγμή αφήσατε το κάθαρμα τον πατριάρχη ανέγγιχτο;» Μη νομίζεις πάντως πως ό,τι έγινε, έγινε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Απ’ ότι κατάλαβα μάλλον τυχαία την πλήρωσε ο Ρήγας. Ο συγκεκριμένος βλάκας που τον μουτζούρωσε, ούτε καν ήξερε ότι επρόκειτο για τον Ρήγα. Κάποιοι άλλοι όμως που πήραν χαμπάρι φαίνεται πως τον συνέτισαν, ώστε ο βανδαλισμός να περιοριστεί. Όμως δεν σε άκουσαν για τον Ρήγα Φεραίο γιατί η εντολή που έχουν είναι σαφής ¨καταστρέψετε και βεβηλώσετε ότι θυμίζει Ελλάδα και Έλληνες». Αυτό λένε και οι μελανοχιτώνες και το κάνουν έμπρακτα με την καταστροφή και βεβήλωση αρχαιολογικών χώρων, με τον αναθεματισμό των αρχαίων μας προγόνων κάθε κυριακή της ορθοδοξίας, με την πλήση εγκεφάλου στα παιδιά στα σχολεία και κατηχητικά κλπ.

Η επίσημη πολιτεία και οι λειτουργοί της, δεν έχουν τα ελαφρυντικά του άμυαλου πιτσιρικά. Το έγκλημα τελείται εν ψυχρώ και είναι διαρκές.(Σαλαμίνα, Ελαιώνας, Θριάσιο, Μεσόγεια, οι περσινές καταστροφικές πυρκαγιές, που ενδεικτικά και μόνον αναφέρθηκαν). Δεν σε βλέπω όμως να καλείς σε ξεσηκωμό απέναντι στο διεφθαρμένο και έργωι ανθελληνικό καθεστώς, ούτε και προτείνεις κάτι στην εξεγερμένη νεολαία, αλλά αντιθέτως συντάσσεσαι με τους χρυσαυγίτες και όλον αυτόν τον παρακρατικό εσμό που πατρονάρεται από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του άθλιου ρωμαίικου.  Αυτό το κάνω από άλλη διεύθυνση internet και σε άλλους χώρους (Ομιλίες, βιβλία που έχω εκδόσει, κλπ) που συ αγνοείς. Η διεύθυνση Διομήδης είναι καινούργια.  

  3η απάντηση: Επαναλαμβάνω πως δεν θα απολογηθώ για τις επιλογές και την δράση των εξεγερμένων (που δεν ήταν όλοι αναρχικοί βεβαίως). Είναι γνωστό πως οι κύριοι στόχοι των ταραξιών ήταν κυρίως οι αστυνομικές δυνάμεις και τα τμήματα, τράπεζες και κυβερνητικά κτήρια. Ακολούθησαν ορισμένα μεγαλοκαταστήματα (διεθνείς αλυσίδες). Όλα τα υπόλοιπα καταγράφονται στις παράπλευρες απώλειες, σε τυχαίες ενέργειες, μεμονωμένα περιστατικά, προβοκάτσιες και «εξοστρακισμούς». Το γιατί τώρα δεν συμπεριλαμβάνονται στους πρώτους στόχους εκκλησίες & μοναστήρια, θα είχε ενδιαφέρον να τεθεί στους ίδιους τους εξεγερμένους. Εσύ όμως, παρέα με τους αδαείς τραμπούκους χρυσαυγίτες, ενοχλείσαι τόσο πολύ από την «λάθος στόχευση» των εξεγερμένων που καλείς σε συγκρότηση ομάδων κρούσης στο πλευρό της κρατικής καταστολής. Στην Θεσσαλονίκη όμως αν πρόσεξες έγιναν επιθέσεις και σε καταστήματα της «ορθοδοξίας Α.Ε.». Η μεγαλύτερη συμφορά για τον Λαό είναι τα μοναστήρια και η τεράστια εκκλησιαστική περιουσία την οποία οι πολιτικοί παραβλέπουν πλην του ΚΚΕ το οποίο (προς τιμή του) ζήτησε σαν ένα μικρό βήμα τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας. Όμως παρά τα όσα βγήκαν στην φόρα δεν έγινε καμιά επίθεση σε μοναστήρια και εκκλησίες. Άρα οι αναρχικοί είναι αναρχοφασίστες και παραβολάνοι των μελανοχιτώνων. (για το τι είναι οι παραβολάνοι κοίταξε σε λεξικά).

  4η απάντηση: Αυτή η ερώτηση είναι βλακώδης και ανιστόρητη ως προς το πρώτο σκέλος, (Φίλε, δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις για μένα, δεν σε κρίνων ούτε σε κατακρίνω, το μέλλον θα δείξει αν είναι βλακεία, μέχρι τότε περίμενε) συμφωνούμε δε ως προς το δεύτερο (ότι «η ορθοδοξία πίνει το αίμα του λαού»). Ο Λαϊκός ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Συναγερμός, μήπως δεν έχει πίσω του την ορθοδοξία; (ο Καρανταφέρης ΝΑΙ για τους υπόλοιπους του κόμματός του το ψάχνω)

  5η απάντηση: Φυσικά και έχεις δικαίωμα να λες τι γνώμη σου. Φυσικά έχω και εγώ το δικαίωμα να τη σχολιάζω. (Συμφωνώ!) Προφανώς το «κάλεσμα» που κάνεις –παρέα με χρυσαυγίτες κλπ.- για συγκρότηση «ομάδων κρούσης» κλπ., δεν είναι ακριβώς μια έκφραση γνώμης, ή κάνω λάθος; Το μέλλον θα δείξει!

Με αποκαλείς «φασίστα» επειδή δεν συμμερίζομαι τις μικροαστικές σου φοβίες και τα χρυσαυγίτικα αντανακλαστικά σου; Φασίστας είναι εκείνος που επιβάλει ή προσπαθεί να επιβάλει την γνώμη του με την βία και όχι με τον λόγο και την λογική. Οι αναρχικοί, καταστρέφουν περιουσίες του Λαού που τα σπασμένα και τα καμμένα θα τα πληρώσει ο Λαός μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και όχι οι πλούσιοι και οι μελανωχιτώνες που για μένα είναι ξενοκίνητοι αναρχοφασίστες που συμπλέουν με τους Σκοπιανούς και με όλους γενικά τους εχθρούς της Ελλάδας. Ρώτησε κάποιον από αυτούς τι πιστεύουν για τους Σκοπιανούς, τι γλώσσα μιλάνε Θα σου πει ότι είναι Μακεδόνες και η γλώσσα τους είναι η αρχαία Μακεδονική. Όπως μου είπε μια Βουλγάρα φίλη μου η γλώσσα είναι τα Βουλγαρικά, ο δε Γκλιγκόροφ είχε παραδεχθεί ότι είναι σλάβοι. «Έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε» (Ν. Μακιαβέλι)

  6η απάντηση: Δεν είναι ώρα να σου πω τι έχω κάνει και τι κάνω «εγώ και οι όμοιοι μου»(sic) για όλα τα παραπάνω (μπορεί και κάποτε να τα πούμε και από κοντά). Εσύ όμως είσαι αυτός που καλεί σε συγκρότηση ομάδων κρούσης κατά των εξεγερμένων (κατά των εχθρών της Ελλάδας και του Λαού). Το θέμα βέβαια δεν είναι να «καίμε εκκλησίες», «σπίτια πλουσίων» (οι οποίοι ως γνωστόν δεν κατοικούν στο κέντρο της πόλης), κλπ., όμως κάψατε περιουσίες του Λαού αλλά ο Διαφωτισμός του ελληνικού λαού που βρίσκεται –λόγω ορθοδοξίας- σε απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο (Εξ ου και όλα τα αρνητικά ρεκόρ σε όλους τους τομείς). συμφωνώ πλήρως Ευτυχώς οι νεαροί εξεγερμένοι δεν εξαγοράζονται, ούτε προσβλέπουν σε κάποιο σύστημα ημετέρων, ή δεν ξέρω σε τι άλλο, όπως έκαναν οι λίγο μεγαλύτεροι τους φοιτητές. Η υγιής αντίδρασή τους είναι κατά βάση ενστικτώδης και εδράζεται στην ισχυρή περί δικαίου αίσθηση σε συνδυασμό με τη δίψα για ζωή. Η συγκρότηση ομάδων κρούσης με αγράμματους τραμπούκους και πράκτορες χρυσαυγίτες δεν είναι ο καλύτερος τρόπος υπόδειξης προς τους νέους ότι λαθεύουν (προς στιγμήν) στους στόχους τους. (!)

  7η απάντηση: Δεν ανήκω στο ποίμνιο για να επιδιώκω το «μάντρωμα των ταραξιών από την κυβέρνηση». Δεν είμαι χθεσινός, για να προβληματίζομαι γιατί η διεφθαρμένη κυβέρνηση του άθλιου ρωμαίικου, συμφωνώ αγκαλιά με το ρασοφόρο βαμπίρ συμφωνώ, τη διεφθαρμένη δικαιοσύνη, συμφωνώ  και τις διάφορες οικογένειες εργολάβων συμφωνώ , εφοπλιστών συμφωνώ , μηντιάδων και άλλων απατεώνων συμφωνώ , λαμογιών και λοιπών καθαρμάτων συμφωνώ , έχει τακτοποιήσει ΟΛΕΣ τις υποθέσεις λεηλασίας και καταστροφής της χώρας και του κοινωνικού πλούτου συμφωνώ , και αφού το μαχαίρι στράβωσε μπηγμένο ως το κόκκαλοσυμφωνώ, σήμερα δικάζει στην περιφέρεια έφηβους με τον λεγόμενο «αντιτρομοκρατικό νόμο» οι έφηβοι αυτοί ακολουθούν τους εχθρούς της Ελλάδας όπως σου εξήγησα παραπάνω.

Για άλλη μια φορά με προβλημάτισε η περιορισμένη εξεγερτικότητα και η υποταγή των μεγαλυτέρων παρά η φυσική ορμή των νεαρών. Καλέσματα «αγανακτισμένων πολιτών» σαν τα δικά σου –ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ- κάνεις λάθος και όταν μάλιστα «ελληνίζουν» ψευδεπίγραφα κάνεις λάθος απλώς με εξοργίζουν ήρεμα. δικαίωμά σου Οι εξεγερμένοι πάντως φαίνεται (πως το ξέρεις; ) να έχουν λάβει τα μέτρα τους (?).

  Σημαντική Παρέκβαση:

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ: Το Ιανουάριο του 91, ήμουν αυτόπτης μάρτυρας όταν, κατά τη διάρκεια των μαθητικών κινητοποιήσεων μετά τη δολοφονία του Τεμπονέρα στην Πάτρα, ένα βλήμα που εκτοξεύτηκε από τα ΜΑΤ σε βιτρίνα ισογείου καταστήματος, οδήγησε σε πυρκαγιά και καταστροφή ολόκληρου του κτηρίου (ΚΑΠΑ Μαρουσης) με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο 5 άνθρωποι που είχαν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του. Το άθλιο ρωμαίικο που με ιερή αγανάκτηση υπερασπίζεσαι, φόρτωσε την κατηγορία του εμπρησμού και των επακόλουθων θανάτων στους συλληφθέντες διαδηλωτές (μαθητές στην πλειοψηφία), παρά το γεγονός ότι εφημερίδες (κυρίως η Ελευθεροτυπία) δημοσίευαν επί σειρά ημερών σε πρωτοσέλιδα «καρέ καρέ» το πώς τα βλήματα(;) των ΜΑΤ προκάλεσαν την καταστροφή.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ: Είναι προφανές ότι ένα  βλήμα όπλου να δεν προκαλεί πυρκαγιά (συνεπώς η πυρκαγιά προκλήθηκε από βόμβα μολότοφ των διαδηλωτών).  Και πολλά άλλα τέτοια θα μπορούσαν να αναφερθούν. Μπαίνω στον κόπο και στα γράφω αυτά γιατί σε θεωρώ εισέτι καλοπροαίρετο…

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ (είπε) : [«ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ» (Θεόδωρος ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ) 

ΔΙΟΜΗΔΗΣ προ Επίκουρο:

Αυτό το τελευταίο το εκλαμβάνω ως ατυχή αστεϊσμό από την πλευρά σου, καθότι το κάλεσμά σου είναι για φωτιά και τσεκούρι κατά των εξεγερμένων και υπέρ των προσκυνημένων (λάθος:  είμαι υπέρ του Λαού που πληρώνει τα σπασμένα και καμένα, Προσκυνημένοι είναι οι αναρχοφασίστες, ίσως γιατί δεν γνωρίζουν ποίοι κρύβονται πίσω τους και τους δείχνουν στόχους γιατί αυτοί οι στόχοι που βαράνε είναι στην πλειοψηφία τους απλοί πολίτες, και υπάλληλοι πωλητές που έμεινα άνεργοι από τις καταστροφές (πληροφορούμε ότι περίπου 350 υπάλληλοι έμεινα άνεργοι από τις καταστροφές) με την ευκαιρία σου παραθέτω απάντηση που έδωσα σε άλλον:

«Ρε φίλε θέλεις να μας πεις ότι ο καραμανλής έχει αρ….α και έδειξε ανάστημα με τις συμφωνίες; Για τα σκάνδαλα όπως των δομημένων ομολόγων που κατασπάραξαν οι κολλητοί του και οι κουμπάροι του τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων (που είναι ιεροσυλία), για το σκάνδαλο του βατοπεδίου που ζημίωσαν το δημόσιο με 204 εκατομμύρια ευρώ και αυξάνουν την περιουσία των καλογέρων που δεν κάνουν παιδιά και προωθούν του «μετανάστες» να καλύψουν το κενό κλπ κλπ τι έχεις να πεις; Εδώ έδειξε ότι έχει πα…ρια; Πως ανέχεσαι ο β…μο καλόγηρος Εφραίμ, κακιά του ώρα, να μην προσέρχεται να καταθέσει στο εισαγγελέα και στην βουλή και να στέλνει υπομνήματα και να μην τολμάει κανένα να διατάξει (όπως προβλέπει η δικονομία) βίαια προσαγωγή γιατί, όπως διέρρευσε, δεν το ήθελε ο πα..ας; Τι είναι ο Εφραίμ (εκτός από κακόγερος) και μένει ανέγγιχτος;;;; Ρώτα τον κουμπάρο του Εργοντάν Καρα Αμαν Αλη να σου πει» .

 Επίσης μην ξεχνάς ότι α) οι φωτιές [μετά το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων και η κατάργηση της υπηρεσίας που προΐστατο ο Ζορμάς από τον καραμανλή] είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεχαστεί το σκάνδαλο, β) η δολοφονία του μαθητή και η αναταραχή με τους εμπρησμού που επακολούθησαν [μετά το σκάνδαλο του Βατοπεδίου] έχουν σαν αποτέλεσμα να ξεχαστεί το σκάνδαλο του βατοπεδίου. Συνεπώς ποίος κρύβεται πίσω από τις καταστροφές; Μήπως ο ενδιαφερόμενος να ξεχαστούν οι ληστείες-σκάνδαλα;;;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: