ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Posted by lykofron στο 15/07/2010

Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΡΡΗΤΟ:TΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (80.000.000.000 ευρώ) κατεβάστε το αρχείο και στείλτε το σε όλους ! Σας δίνουμε την Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Δανειστές έναντι 80 Δισεκατομμυρίων Ευρώ! 

Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα μεγάλα κανάλια.

Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος των προδοτών που ψηφίσαμε. Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από Ελληνες πολίτες στους Ελληνες πολίτες…

Διότι και Νου έχουμε, και κρίση. Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω facebook αλλά και απλών λογαριασμών (hotmail, googlemail) με την προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες…..
Όσο περιληπτικά μπορώ, θα βοηθήσω να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του  δημοσίου χρέους  και της πτώχευσης. Εμείς  οι άνθρωποι του μόχθου  όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε στα χέρια μας το χαρτί της προδοσίας και με οδηγό τον Ελληνισμό θα πράξουμε το σωστό.

Έχουμε και λέμε λοιπόν…
—σελ.119-ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα – Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της…
(Γι’ αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση !!! )
—σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια !! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
—Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο !!!
—σελ΄121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!
—Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κι όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
—Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5…
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών και  του υπουργείου δικαιοσύνης(χούντα έχουμε και θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης ; ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο ; ούτε ψήφιση στή βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση !!!)
—σελ 123,παράγραφος 5…
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή! Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει και πέρα υπάρχει το διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας !!!
—–Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κι άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!

ακόμα το αρχείο σε rapidshare ΕΔΩ 
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (IMF)

 ΡΟΪΔΗΣ!! «Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν’ αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι.». – Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)

From: amphiktyon2008 [mailto:amphiktyon2008@freemail.gr]
Sent: Tuesday, 13 July 2010 6:49 PM
Subject: Fw: μνημόνιο ξεπουλήματος – μνημείο ντροπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ , ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ . ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ , ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ   ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ  ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ» ΜΕ ΑΠΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΤΩΡΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ-ΚΑΙ Ο ΕΔΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ -ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕ 60.000 ΛΟΥΚΕΤΑ ,140.000 ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ. ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

 ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Επισκεφθείτε τον ιστοχωρο http://amphiktyon.blogspot.com/

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ:  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ) ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΊΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Advertisements

3 Σχόλια to “ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ”

  1. […] ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ […]

  2. […] ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ […]

  3. […] ;   ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΘΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ (ΒΛΕΠΕ   ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ)    ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΡΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: