ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΣΙΩΝ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Posted by lykofron στο 17/11/2010

Σε λίγα χρόνια, όταν οι ασιάτες μουσουλμάνοι ξεπεράσουν τα 5 εκ και ελληνοποιηθούν (βάσει των νόμων Παυλόπουλου και Παπανδρέου), με την ψήφο τους θα ορίζουν τους πολιτικούς-ανδρείκελα που θα κυβερνούν και θα γκρεμίζουν εκκλησίες και στην θέση τους θα στήνουν τζαμιά. Ας μην ξεχνάμε ότι η πλάστιγγα υπέρ Καμίνη έκλεινε στον Καμίνη με τους ψήφους των μουσουλμάνων ασιατών!!!! Υπέρ των μεταναστών (δηλαδή εισβολέων κατακτητών μας) εκτός του ΠΑΣΟΚ είναι και τα κόμματα της αριστεράς ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπε το βίντεο «Αλλοδαποί Πανηγυρίζουν Για Την Νίκη του ΠΑΣΟΚ»: http://www.youtube.com/watch?v=uEBfroMn8Hk&NR=1 Πέραν αυτού βλέπε και το βίντεο «ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ» : http://www.youtube.com/watch?v=2v36Dw4hH-w  Εξ αυτών συνάγεται ότι Ελλάδα-Έλληνες είμαστε υπό εξαφάνιση μέσω της επικρατήσεως στην χώρα μας των μεταναστών. Επίσης το 95% των μεταναστών είναι άνδρες και νέοι ενώ στην Ελλάδα υπάρχει υπογεννητικότητα και το 65% των παιδιών είναι κορίτσια τα οποία τα οποία για να βρουν συζύγους ή εραστές σύντομα θα απευθυνθούν στους αφρικανούς ή ασιάτες μετανάστες. Οι Αφρικανοί που μας στέλνουν είναι ειδικά επιλεγμένοι (ψηλοί και εμφανίσιμοι ώστε να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των ελληνίδων όπως έγινε και στην Γερμανία κλπ). Π.χ. στην πολυκατοικία που μένω πριν 5ημέρες νοικιάστηκε ένα διαμέρισμα σε αφρικανό με γυναίκα νεαρή Ελληνίδα και πολύ ωραία κοπέλα. Την μετανάστευση την υποστηρίζουν ΕΝΤΟΝΑ τα κόμματα και βολευτές της μαρξιστικής αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και αριστερά πτέρυγα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), γιατί έχουν απόψεις μαρξιστικές και ο Μαρξ ήταν Εβραίος Σιωνιστής. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ τι κρύβεται πίσω από την μετανάστευση και την υποστήριξή της μετανάστευσης από οπαδούς μαρξιστικών αντιλήψεων;;;;

Από την ΣΙΩΝ αρχικά προέκυψε η λεγομένη Εβραϊκή θρησκεία με την οποία υποδούλωσαν και μάντρωσαν τους Εβραίους για να έχουν ένα λαϊκό υπόβαθρο. Κατόπιν δημιούργησαν τον χριστιανισμό (και μάντρωσαν τους λαούς της Ευρώπης. Κατόπιν, όταν ο χριστιανισμός άρχισε να παρακμάζει, δημιούργησαν το Ισλάμ. Κατόπιν όταν το Ισλάμ άρχισε να παρεκκλίνει και να μην μπορούν να το κουμαντάρουν, δημιούργησαν τον κουμμουνισμό (ο Μαρξ ήταν Σιωνιστής εβραίος). Όταν και ο κουμμουνισμός καθηλώθηκε δημιούργησαν το OPUS DEI και αυτό την παγκοσμιοποίηση. Σκοπός της παγκοσμιοποίησης είναι η ανάμιξη των λαών και η δημιουργία μιας ενιαίας φυλής-ΑΓΕΛΗΣ χωρίς παρελθόν χωρίς ιδανικά χωρίς προγόνους (σαν είδος αγέλης προβάτων) που θα κατευθύνονται μέσω των ΜΜΕ και θα εργάζονται υπέρ της ΣΙΩΝ η οποία κρύβεται με την μορφή τραπεζιτών κλπ στις ΗΠΑ. Αυτό θα εκδηλωθεί σε 10 περίπου χρόνια. Ο Παυλόπουλος, ο Καμίνης, ο ΓΑΠ κλπ εκτελούν εντολές και συ τους αναδεικνύεις με την ψήφο σου.

Φίλοι μου, στο έτος 2010 και επέκεινα αν θέλεις να κτυπήσεις κάποιον και να τον εξαφανίσεις τον κτυπάς στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ αποδεικνύοντας δηλαδή ότι αυτά που υποστηρίζει είναι βλακείες ή απόψεις εντελώς:  αναχρονιστικές, πρωτόγονες, ανόητες που μόνον χαμηλού επιπέδου ανθρώπους μπορούν να πείσουν και γενικά με τον ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ. Έτσι π.χ. «το Ισλάμ με τις μαντίλες των γυναικών, με τον ακραίο φανατισμό των οπαδών του, με την κοσμοαντίληψη του που απορρίπτεται από την επιστήμη κλπ αποτελεί μια πρωτόγονη θρησκεία που μόνο ανθρώπους πολύ χαμηλού διανοητικού επιπέδου μπορεί να πείσει κλπ» Επομένως έναντι του Ισλάμ πρέπει να δημιουργήσουμε ένα κλίμα απέχθειας με ήπιες εκφράσεις χωρίς να δείχνουν δικό μας φανατισμό ώστε πρώτα οι Έλληνες χριστιανοί να προβληματιστούν και να τον απορρίψουν πλήρως. Το θέμα με το Ισλάμ θέλει προσεκτική μελέτη, με διαδηλώσεις κατά της κατασκευής τζαμιού φέρνουμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ότι με ανάλογο τρόπο η ορθοδοξία προσπάθησε και προσπαθεί να υποβαθμίζει τις απόψεις π.χ. ισχυρίζονται ότι «οι θεοί είναι ανύπαρκτοι», «πως είναι δυνατόν οι θεοί να έχουν ανθρώπινες αδυναμίες ; άρα δεν είναι θεοί ή είναι πλάσματα της φαντασίας των οπαδών» κλπ.

Μην ξεχνάτε ότι η OPUS DEI χρηματοδοτεί επιστήμονες για να προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα κοσμογονικά κλπ δόγματα της «Παλαιάς Διαθήκης» έχουν ….επιστημονική βάση. Δηλαδή χρησιμοποιούν το κύρος καθηγητών (που τους πληρώνουν αδρά) να αποδείξουν επιστημονικά τις μπούρδες των Σιωνιστών (δεν λέγω εβραίων γιατί και οι εβραίοι είναι μαντρωμένοι σε αυτά τα δόγματα, ελάχιστοί τα έχουν απορρίψει αλλά το μακρύ χέρι της Σιών τους εξαφανίζει ή εξαφανίζει το έργο τους π.χ. το βιβλίου ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ έχει εξαφανιστεί και δεν πρόκειται να ξανατυπωθεί (ο Γεωργιάδης προσπάθησε να πάρει άδεια επανέκδοσης χωρίς αποτέλεσμα) ο δε συγγραφέας του πέθανε κατά περίεργο τρόπο).

Τέλος τονίζεται ότι η ΣΙΩΝ κινείται πλέον φανερά μέσω φανερών οργανώσεων και μέσω πολιτικών που τους ελέγχει και ΟΧΙ μυστικών οργανώσεων. Τα μέλη της OPUS DEI, της λέσχης Βιλμπίγκερ κλπ δεν είναι απαραίτητα Εβραίοι ούτε οι πολιτικοί της όλοι είναι Εβραίοι, αλλά φανατικοί οπαδοί των απόψεων της Παλαιάς διαθήκης κλπ διότι μέσω αυτών των απόψεων (ΠΔ) δημιούργησαν 3 θρησκείες (Εβραϊκή, Χριστιανική και Ισλάμ). Για πολιτικούς:  ο Μπους είναι χριστιανός και ο Κίσιγκερ Εβραίος (μέλη της OPUS DEI και της λέσχης Βιλμπίγκερ). Πολλοί Έλληνες πολιτικοί μετέχουν των εργασιών της λέσχης Βιλμπίγκερ πχ. Καραμανλής, Παπανδρέου, Σιμήτης κλπ δηλαδή αυτοί που χαντάκωσαν την οικονομία αλλά, ως φαίνεται, με εντολή της ΣΙΩΝ δεν ελέγχονται…

ΞΥΠΝΑΤΕ. Πρέπει να συσπειρωθούμε και να κάνουμε ανακωχή για τις μικροδιαφορές μας. Αν κινηθούμε σαν μια γροθιά (χέρι με δάκτυλα ενωμένα) θα τους συντρίψουμε!!!

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: