ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Posted by lykofron στο 20/11/2010

Η Σύμβαση που υπέγραψε η Κυβέρνηση με τους Δανειστές: Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας. Φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη. Διότι και νου έχουμε και κρίση. Αυτή τη στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω facebook αλλά και απλών λογαριασμών (hotmail, googlemail) με την εν λόγω συμφωνία που υπεγράφη κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανένα. Όσο περιληπτικά μπορούμε, θα βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε  μερικά από τα δυσμενή και επαχθή που έχουν γίνει αποδεκτά στο βωμό του ‘δημόσιου χρέους’ και της ‘πτώχευσης’, διότι (οπως θα δείτε στο τέλος), ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Κ. ΑΡΙΣΤ. ΤΣΙΠΛΑΚΟΥ, όμως η κυβέρνηση προτίμησε το ΔΝΤ με το οποίο υπόγραψε ανατριχιαστικούς όρους…

 Έχουμε και λέμε λοιπόν…

σελ.119 – ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της…

(Γι’ αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση !!!). 

σελ. 129, παραγρ.13, υποπαραγρ. 1 – Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.  Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια !!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

σελ.129, παραγρ.14, υποπαραγρ. 1 – Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

σελ. 121, παραγρ. 5 – Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2 για τα επόμενα χρόνια και +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

σελ. 123 – Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια που λήγουν και όχι τις δόσεις που εκάστοτε παίρνουμε ή προβεί σε αναστολή  πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

σελ.130, παραγρ. 15, + σελ. 140, παραγρ. 5 – Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του ΥΠΟΙΚ Παπακωνσταντίνου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του Υπουργείου Οικονομικών κ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (πώς γίνεται να υπογράφει μόνο ο υπουργός; Ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο ;  ούτε ψήφιση στη Βουλή ούτε καν υπογραφή από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας !!!)

σελ. 123, παράγραφος 5 – Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν αυτή τη σύμβαση σε περίπτωση που παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή !  Αφήστε που δεν έχουμε και συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει και πέρα υπάρχει το διεθνές δικαστήριο. Μας δένει όμως τα χέρια, πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στο δικαστήριο της Αγγλίας, κ.ο.κ. !!!

Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία  !!!

Στ΄ αλήθεια, βρεθήκαμε σε (μια τόσο) έσχατη ανάγκη;  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:  ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΣΙΠΛΑΚΟΥ:  Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ. ΒΛΕΠΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:

1)  Υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν χρήματα για το έλλειμμα

2)  Να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία

3)  Πως μπορεί το κράτος να αντλήσει χρήματα

4)  Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ:

Βαλτώνουν 65 δισ. ευρώ στα δικαστήρια

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;

16 δις ευρώ σε 8 χρόνια, ακόμα και για μηχανήματα που… δεν χρειάζονταν!!

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ

Για την μεταφορά του «αγίου φωτός» βρέθηκαν χρήματα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: