ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

– Ακομμάτιστο ΚΙΝΗΜΑ Μηχανικών για το ΤΕΕ και ΤΣΜΕΔΕ

Posted by lykofron στο 30/12/2010

Για το Ενημερωτικό ΔΕΛΤΙΟ του ΤΕΕ της 27-12-2010

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΝ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ αν θέλουμε να μην μας καταριούνται τα παιδιά και τα εγγόνια μας. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να αφήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ακουτσούρευτη.

Τα ζητούμενα των καιρών μας είναι :

α) Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ και ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ των πολλών ασύνδετων ακόμη (σε κοινό κατάλογο των e-mail τους κλπ, με ονοματεπώνυμα, δ/νσεις, τηλέφωνα κλπ) που ζητούμε το πώς θα αναστρέψουμε την πορεία του κράτους μας προς τον ΚΑΙΑΔΑ της ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

β) ΟΧΙ στην ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ που ετοιμάζεται για όλους μας και ειδικά κατά προτεραιότητα σε μας στην ΕΛΛΑΔΑ από όλα τα άλλα κράτη της ΕΕ και της γης.

γ) ΑΜΕΣΗ ΠΙΕΣΗ στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για αξιοποίηση του ορυκτού, θαλάσσιου και πολιτιστικού πλούτου της χώρας μας, πριν μας τον φάνε με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

δ) Η ΑΜΕΣΗ Προετοιμασία του λαού μας για να συνειδητοποιήσει την άμεση ανάγκη ενός ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και όχι απλά για μία νέα αναθεώρηση Συντάγματος για τα ίδια και από τους ίδιους.

ε) Η «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη που άναψε την 1/12/10 θα πρέπει να γίνει δάδα και πυρκαγιά για το διεφθαρμένο και ανθελληνικό κατεστημένο που συνεργάζεται με την ΤΡΟΪΚΑ για την χρεοκοπία μας και για το ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ με το αζημίωτο.

στ) ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ και να μάθουμε στα παιδιά μας το ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ της ΜΕΓΑΛΗΣ μας ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ.

ΗΛΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2011 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΑ, Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

Στο Ενημερωτικό. Δελτίο της 03/3/03 του ΤΕΕ η τότε Παράταξη μας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΕΕ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ δημοσίευσε μεταξύ των άλλων ότι τώρα βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι της κρίσης του «σύγχρονου» πολυπολιτισμικού πολιτισμού. Αυτού της Νέας (δήθεν)Τάξης Πραγμάτων, δηλαδή, της αθεΐας, της πορνείας, των ναρκωτικών, της ψευτιάς, της απάτης, της κλοπής του ιδρώτα του κόσμου, της πείνας. Αυτού του «σύγχρονου» της αλόγιστης επιστήμης των μεταλλαγμένων ή και πλαστικών τροφίμων, του μολυσμένου, νερού και αέρα, του θερμοκηπίου και των «διαβολικώς» κατασκευασμένων ΠΟΛΥ-ΑΚΡΑΙΩΝ καιρικών φαινομένων από τα πολυπυκνούμενα εσχάτως ουράνια CHEMTRAILS που σχετίζονται με τη δημιουργία των ΑΚΡΑΙΩΝ καιρικών φαινομένων που δεν είναι καθόλου φυσικά. Τα CHEMTRAILS έχουν εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο και είναι αυτές οι «ανεξήγητες» ουρές που αφήνουν πίσω τους ειδικά αεριωθούμενα, που ψεκάζουν για την «αποτροπή» δήθεν του  φαινομένου  του  θερμοκηπίου   …δηλητηριάζοντας μας και συνάμα καταστρέφοντας τη γη. Τότε είπαμε να μην επεκταθούμε περαιτέρω αλλά να υποβάλουμε στο ΤΕΕ φωτοαντίγραφα αποσπασμάτων του τότε ημερήσιου και περιοδικού τύπου και παρακαλέσαμε το ΤΕΕ για τη σύσταση Επιτροπής Διερευνήσεως των ΑΚΡΑΙΩΝ καιρικών φαινομένων πριν υπάρξουν και ΑΚΡΑΙΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ, αμέσως μετά τον πόλεμο, τότε, του Κόλπου. Το ΤΕΕ τότε δεν επελήφθη, όπως δεν επιλαμβάνεται σήμερα το Υπουργείο Άμυνας και ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας που αν και βλέπουν στους ουρανούς μας τις «ουρές» των αεροσκαφών δεν βλέπουν τα αεροπλάνα που τις αφήνουν ούτε γνωρίζουν από πια και σε πια αεροδρόμια απογειώνονται και προσγειώνονται, άλλα ούτε και ακούν ή βλέπουν όλους εκείνους του ειδήμονες συμπατριώτες μας που μας ενημερώνουν από εφημερίδες και τηλεοράσεις για τις επιπτώσεις, όπως το Αλτσχάϊμερ που έκτοτε έχουν ασθενήσει απ’ αυτό εκατονταπλάσιοι και όπως προκύπτει από την ασθένεια της αδρανοποίησης μας στα σημερινά γεγονότα των Μνημονίων, της Κάρτας του Πολίτη, της αδιαφορίας μας για τα Εθνικά μας Θέματα και τελικά της δουλείας που θα μας την επιβάλουν ευκολότερα και ταχύτερα, πρώτα σε μας και μετά και στα άλλα κράτη της ΕΕ και της γης.

Επικοινωνία: Τηλ./FAX 210 8236421, 6977 250 222, e-mail ssfaki@yahoo.gr, Φυλής ΙΟΟ, Αθήνα 104 34

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: