ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

-ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Posted by lykofron στο 30/01/2011

Μια άλλη θέαση

Το να θελήσει κάποιος να διεισδύσει στα σημερινά δεδομένα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας, ίσως λιποθυμήσει από τη σηπτική δυσοσμία του Κοινοβουλίου και να βγάλει φλύκταινες απογοήτευσης για τα περισσότερα βολεμένα ανθρωπάκια, που κάνουν ζύγιση -στοίχιση στο καλάμι των νεαρών του Δ.Ν.Τ.

ΕΛΛΗΝΑ!!!

Επιδιώκουν να σβήσουν τον ήλιο που γεννήθηκες, το περήφανο μέτωπο σου, ν’ αποκτήσει ρυτίδες και χαρακιές, σε θέλουν χαμένο στην αχλή της κενότητας. θέλουν να σ’ εξοντώσουν, να σε εξαθλιώσουν, να μουσκέψεις από φόβο για το αύριο. Θέλουν να πουλάς το αίμα σου, για να ζήσεις να το πάρουν αυτοί. Να πάρουν το ΙΧΩΡ που ρέει μέσα σου, το χρειάζονται οι εξουσιαστές, για να μην αρρωστήσουν (με ανίατη βλάβη), με τις νέες ενέργειες του Σείριου.

Τρέμουν την ευθυγράμμιση στις 23 Δεκεμβρίου του 2012, ξέρουν, γνωρίζουν ότι οι Έλληνες είναι έτοιμοι να εξυψωθούν μέσ’ στο νέο φως και η Ελλάδα τώρα, στην Υδροχοϊκή εποχή σαν λαμπάδα φωτός θα δώσει και πάλι τα φώτα στην Οικουμένη.

Τρέχουν να οικειοποιηθούν, να μας κλέψουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές μας, τον ορυκτό πλούτο μας, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον χρυσό, το ουράνιο και τα’ άλλα πολύτιμα μέταλλα, αλλά το κυριότερο τον κόκκινοι υδράργυρο που υπάρχει στο τρίγωνο των Ιμίων με Λέρο και Δήλο π.χ. το 1976 ένα κυβικό εκατοστό επωλείτο προς 50.000 δολάρια.

Μας θέλουν τελείως εξαθλιωμένους, να μας καταντήσουν ζητιάνους και επαίτες στο τόπο μας. Θέλουν να εξασκούν επιρροή στο σώμα μας, στην ψυχή και στο νου μας. Καθημερινά μας δηλητηριάζουν με τους διασταυρούμενους ψεκασμούς των αεροπλάνων (οΗθγπΙγ3ϊΙ3) και για απολυπληθυσμό ταυτόχρονα.

Φοβούνται τη νεολαία μας γιατί είναι η προικισμένη γενιά. Μετά τα παιδιά ιντιγκο έχουν αρχίσει να γεννιούνται τα κρυστάλλινα παιδιά με υψηλό (δείκτη νοημοσύνης) με σκοπό να βοηθήσουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τον πλανήτη ολόκληρο. Προς τούτο συντείνουν οι αργυρώνυτοι δημοσιογράφοι που με συγκεχυμένες ειδήσεις παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο. Τα υποβαθμισμένα προγράμματα, η αρνητική Παιδεία εισβάλλει με νέα γλωσσική βαρβαρότητα στις αθώες ψυχές των παιδιών μας στη Πρώτη Δημοτικού τους μαθαίνουν το αλφάβητο όπως π.χ. (α β γου) αντί Αλφα – Βήτα – Γάμα κλπ.

Συνειδητά φτωχαίνουν και υποβαθμίζουν τη γλώσσα και σκοπίμως εκτρέπουν και αλλοιώνουν τα κείμενα ώστε να ξεχαστούν οι διθυραμβικές περιγραφές όλων των Αγώνων του Έθνους. Ακόμα κάποιοι υπό-ήχοι στην Τηλεόραση μήπως θυμόσαστε κάποιους εκνευριστικούς ήχους από Βουβουζέλες στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι;

Κάποιες ειδικές μουσικές στο Ιντερνετ που το άκουσμα και μόνο σε εντάσσει σε καταστάσεις λήψεως παραισθησιογόνων από LSD μέχρι έκσταση κλπ. Κλπ. Αυτά (και άλλα που επιφυλάσσομαι να επεκταθώ άλλη φορά) αποχαυνώνουν και ευνουχίζουν τον Έλληνα. Στατιστικά στοιχεία του 2010 δείχνουν ότι η σεξουαλικότητα του, έχει πέσει κατά 35%, το σπέρμα του είναι αδύναμο για τεκνοποίηση. Να γιατί οι Ελληνίδες τρέχουν για τεχνική γονιμοποίηση και με σπέρμα όχι Ελληνικό αλλά αμφιβόλου προελεύσεως, ίσως και μεταλλαγμένο!!!

Γι’ αυτό φτάσαμε σε τέτοια σημεία κατάπτωσης, που χωρίς αιδώ, η Μέρκελ μας λέει πουλήστε τα νησιά και την Ακρόπολη. Εάν η Ελλάδα τώρα βγάλει τον Ορυκτό Πλούτο της θα έχει δυνατότητα για 4πλάσιους και δπλάσιους μισθούς το λιγότερο. Θα μιλάμε για δωρεάν Παιδεία – δωρεάν Υγεία με κατ’ οίκον ιατρό και όχι ουρές και ΙΚΑ, δωρεάν μεταφορές και συντάξεις τουλάχιστον 3πλάσιες.

Όμως εμείς γνωρίζοντας αυτά οφείλουμε να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γι’ αυτό ο Έλληνας πρέπει να αφυπνιστεί, να σηκωθεί απ’ τον καναπέ και ενεργά να συμμετάσχει στο Κίνημα των Ελλήνων, να ενωθεί με τους υπόλοιπους και να πάρει το ΑΥΡΙΟ στα χέρια του, δείχνοντας τη ρώμη και την ορμή του, που είναι χαρακτηριστικό της Φυλής μας.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: