ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

– Οι εθνομηδενιστές και προβοκάτορες του Σκάι

Posted by lykofron στο 14/02/2011

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Για εμάς.. η Ελλάδα είναι η «κιβωτός» του αιώνιου ελληνισμού.  Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι σύγχρονοι Έλληνες.

Ζούμε σε «ύποπτους» καιρούς και πρέπει να προσέχουμε τα πάντα γύρω μας. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τι ακούμε. Πρέπει να μπορούμε να διαχωρίζουμε τις συμπτώσεις από τις «συμπτώσεις». Είναι σύμπτωση, για παράδειγμα, ότι ο νεοταξίτης και μπιλντεμπέργκερ Πάγκαλος εξέφρασε τις «απόψεις» του για τους Έλληνες και την επανάστασή τους την ίδια ακριβώς εποχή που το επίσης νεοταξίτικο Σκάι αποφάσισε να κάνει το ίδιο; Σύμφωνα με τον Πάγκαλο οι επαναστάτες του 1821 ήταν αγράμματοι άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν την επανάστασή τους, «κινούμενοι» από το ταπεινό «ελατήριο» της επιβίωσης και όχι εξαιτίας κάποιας άλλης ανώτερης πνευματικής ή ηθικής ανάγκης.

Με λίγα λόγια οι επαναστατημένοι —σύμφωνα με τον «επιστήμονα» Πάγκαλο— ήταν αγράμματοι άνθρωποι …στην πλειοψηφία τους «Αλβανοί», οι οποίοι ξεσηκώθηκαν, επειδή τους παρέσυραν οι κοιλιές τους. Αυτοί είναι οι «πατέρες» των σημερινών «Αλβανών», που —και πάλι σύμφωνα με τον Πάγκαλο— «άκουσαν» τις κοιλιές τους και τα «έφαγαν» μαζί με τους διεφθαρμένους πολιτικούς —εκτός βέβαια από τον ίδιο, που κληρονόμησε την Αγλαΐα— και θα πρέπει να γίνουν χειρώνακτες, όπως οι πραγματικοί Αλβανοί.

…Το ίδιο περίπου —με πιο «επιστημονικό» τρόπο— που μας λέει και το γνωστό Σκάι …Το «ηθικό» Σκάι των λαθρεμπόρων, της διαπλοκής και των χορηγιών …Το «πατριωτικό» Σκάι του Αλαφούζου, του Παπαχελά, του Πορτοσάλτε και άλλων αγαπημένων «παιδιών» των τοπικών πρεσβειών …Το «προοδευτικό» Σκάι της οικολογίας, των λαθρομεταναστών και των gay …Το Σκάι, που θέλει να μας αποδείξει ότι εκτός όοοολων των άλλων είναι και «επιστημονικό» κανάλι. Αυτό το Σκάι προσπαθεί —με ομολογουμένως πολύ ακριβή παραγωγή— να μας αποδείξει ότι η επανάσταση το 1821 δεν έγινε όπως τη γνωρίζαμε όλοι εμείς οι αγράμματοι και καθυστερημένοι, που πέφτουμε θύματα της κρατικής προπαγάνδας.

…Το 1821 ένα μπουλούκι βίαιων «μπράβων» των πασάδων, επειδή τα αφεντικά τους δεν τους πλήρωναν το «νταβατζιλίκι», συμπλήρωναν «μεροκάματο» με το πλιάτσικο της επανάστασης. Μαζί μ’ αυτούς και ένας πολυεθνικός συρφετός καιροσκόπων της οθωμανικής οικονομίας, που ξεσηκώθηκε, επειδή απλά ήταν πολλοί οι φόροι της. Δεν τα «βρήκαν» δηλαδή κάποιοι «Αλβανοί» στους φόρους με τους Οθωμανούς και ξεσηκώθηκαν. Μήπως, αν τα «βρουν» τώρα, στη μοιρασιά της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, δεν θα έχουν λόγο να ξεσηκωθούν εκ νέου τα «Αλβανά»;

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατά «σύμπτωση» το νεοταξίτικο Σκάι εκφράζει μια άποψη, η οποία βολεύει τις τρέχουσες πολιτικές τής Νέας Τάξης στην περιοχή. Τώρα, που πρέπει να παραδοθεί η ΕΛΛΑΔΑ στους δανειστές της, έρχεται το Σκάι να «θυμίσει» στους Έλληνες ότι δεν είναι δα και τόσο αυθεντικοί «ιδιοκτήτες» της, ώστε να «δικαιούνται» να θυμώνουν και τόσο πολύ. Τώρα, που οι Γερμανοί μάς λένε να πουλήσουμε κανένα νησί, έρχεται το Σκάι να μας «αποδείξει» ότι δεν τα είχαμε αποκτήσει και πολύ δίκαια. Τώρα, που η Νέα Τάξη —εκτός των άλλων— μεθοδεύει τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, έρχεται το Σκάι με την «επιστημοσύνη» του να «βοηθήσει» τους λαούς να τα «βρούνε» μεταξύ τους. Να τα «βρούνε», …γιατί προφανώς κάποτε τα «έχασαν» για λίγα γρόσια.

Κατά «σύμπτωση» οι «επιστήμονες» του Σκάι έχουν τις ίδιες απόψεις με όλους τους επιφανείς θαμώνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Όλος ο επαγγελματικός «προοδευτισμός» της χώρας έχει τις ίδιες απόψεις με την Νέα Τάξη. Κατά «σύμπτωση» —και την ίδια ακριβώς ώρα— εκφράζουν την ίδια άποψη με τον Bravo Giorgo της Goldman Sachs, της πράσινης «ανάπτυξης» των Πακιστανών ψηφοφόρων και της νέου τύπου ελληνοτουρκικής «φιλίας» …Κατά «σύμπτωση» τις ίδιες επόψεις μ’ αυτόν, που αφήνει τον «αέρα» να παρασύρει τις ελληνικές σημαίες από το Αιγαίο …Κατά «σύμπτωση» την ίδια ώρα που η μπιλντεμπεργκιανή Διαμαντοπούλου θέλει να καταργήσει το μάθημα της ιστορίας από την υποχρεωτική διδακτέα ύλη …Κατά «σύμπτωση» την ίδια ώρα που κάποιοι αγράμματοι «επιστήμονες» του Deree θέλουν να θυμούνται την καταστροφή της Σμύρνης σαν μια μεγέθυνση του ατυχήματος της «θύρας 7».

Όλα αυτά είναι ύποπτα και είναι ακόμα πιο ύποπτα εξαιτίας του χρόνου κατά τον οποίο γίνονται. Είναι ύποπτα, επικίνδυνα, υπηρετούν πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες, αλλά ταυτόχρονα είναι και στο επιστημονικό επίπεδο ΛΑΘΟΣ. Για εμάς ισχύει αυτό, το οποίο αναφέρουμε στον τίτλο και αυτό δεν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις του Πάγκαλου ή του Σκάι. Για εμάς η σύγχρονη Ελλάδα είναι η «κιβωτός» του αιώνιου ελληνισμού. Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι σύγχρονοι Έλληνες. Απόγονοι με κοινό αίμα και όχι απλά «απόγονοι» ως μετέχοντες στην κοινή παιδεία. Για όποιον λόγο κι αν έκαναν εκείνη την επανάσταση, ήταν επανάσταση Ελλήνων. Διαφωνούμε απόλυτα με την «επιστημονική» άποψη του Πάγκαλου, όπως διαφωνούμε και με την άποψη του Σκάι. Ακριβώς, επειδή διαφωνούμε με μια άλλη άποψη, αναλαμβάνουμε να φέρουμε και το βάρος της απόδειξης της ορθότητας της δικής μας άποψης.

Είναι προφανές πως, για ν’ αποδείξεις απόλυτα έναν ισχυρισμό σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα κάποιας επιστήμης …Τα αποδείξιμα δεδομένα πάνω σε καταμετρημένα στοιχεία κάποιας αναγνωρισμένης επιστήμης. Όταν θεωρείς, για παράδειγμα, ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι γνήσιοι απόγονοι των Ελλήνων, θα πρέπει να έχεις εκείνες τις αποδείξεις, οι οποίες γίνονται αποδεκτές ως επιστημονικές. Τι είδους αποδείξεις μπορεί να έχει κάποιος, για να ισχυριστεί ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων; Μπορεί να έχει αποδείξεις με αναλύσεις DNA, όπως συμβαίνει συνήθως με την επιστήμη της βιολογίας; Αποδείξεις αμφισβητούμενες και πολλές φορές ύποπτες για ρατσιστικές προπαγάνδες; Όχι βέβαια. Η περίπτωση των Ελλήνων είναι πιο απλή περίπτωση. Η αδιαμφισβήτητη εθνική τους καθαρότητα όχι απλά δεν απαιτεί αναλύσεις DNA, αλλά δεν έχει ανάγκη ούτε καν την «υπηρεσία» της επιστήμης της βιολογίας.

Η επιστημονική απόδειξη αυτών, που ισχυριζόμαστε, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Έρχεται από μια επιστήμη-έκπληξη. Από την απλούστερη και λογικότερη επιστήμη. Από την επιστήμη των μαθηματικών. Ναι… δεν κάνουμε λάθος. Με τα μαθηματικά μπορείς ν’ αποδείξεις ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων. Απλές προσθαφαιρέσεις αρκούν, για να το αποδείξεις με τον πιο απόλυτο και επιστημονικά αποδεκτό τρόπο. Λογιστικό είναι το θέμα και όχι βιολογικό. Απλά, για ν’ αρχίσουν οι αριθμητικές πράξεις, θα πρέπει να στήσουμε ένα «υγιές» πεδίο, πάνω στο οποίο θ’ αρχίσουμε τη μελέτη μας.

Το πρώτο αναμφισβήτητο δεδομένο είναι ότι η Ελλάδα, η οποία «επαναστάτησε» και απελευθερώθηκε μόνη της, είναι ένα μικρό ποσοστό της Ελλάδας που σήμερα γνωρίζουμε. Στην πραγματικότητα είναι μόνον η Πελοπόννησος και η Στερεά Ελλάδα. Το δεύτερο αναμφισβήτητο δεδομένο είναι κάτι άλλο, το οποίο είναι γνωστό στους ιστορικούς και απόλυτα επιβεβαιωμένο. Ο εξελληνισμός των πληθυσμών της Ευρώπης και της Ασίας δεν έγινε επί μακρόν, γιατί απλούστατα δεν συνέφερε την εξουσία. Ποτέ η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ή η βυζαντινή αυτοκρατορία δεν επεδίωξε τον μαζικό και κάθετο εξελληνισμό των πληθυσμών τους. Αυτό σημαίνει ότι οι ελληνόφωνοι πληθυσμοί ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ελληνικής καταγωγής. Στους αιώνες που ακολούθησαν το ελληνικό «θαύμα» του Αλεξάνδρου, ελληνόφωνοι στην πραγματικότητα παρέμειναν μόνον όσοι ήταν ελληνόφωνοι πριν από αυτό το «θαύμα» …δηλαδή οι Έλληνες.

Αυτοί οι ελληνόφωνοι από εκεί και πέρα «φυλλορροούσαν» ανάλογα με τα συμφέροντά τους και τις συμπεριφορές της εξουσίας. Αυτό σημαίνει ότι οι γνήσιοι φυλετικά Έλληνες ήταν πάντα περισσότεροι από τους ελληνόφωνους Έλληνες. Άλλοι για λόγους θρησκείας, άλλοι για λόγους πολιτικής και άλλοι απλά για λόγους απλών οικονομικών συμφερόντων, έχασαν την ελληνική «λαλιά», αλλά δεν μπορούσαν να χάσουν την ελληνική καταγωγή και ως εκ τούτου παρέμειναν Έλληνες. Τη γλώσσα μπορείς να τη χάσεις, αλλά το αίμα δεν μπορείς να το αλλάξεις. Και οι Ελληνοαμερικανοί δεύτερης γενιάς γίνονται αγγλόφωνοι, αλλά δεν αποκτούν αίμα από το Γιόρκσάιρ. Φυλετικά Έλληνες παραμένουν.

Τώρα, το γιατί και πώς κάποιοι πληθυσμοί «ξέχασαν» οργανωμένα την ελληνική γλώσσα, θα το δούμε σε άλλο σημείο. —Αυτοί είναι το «ρετιρέ» της ανάλυσης και εμείς είμαστε ακόμα στα «θεμέλια»—. Αυτό, το οποίο έχει σημασία στο σημείο αυτό, είναι ότι οι ελληνόφωνοι πληθυσμοί ήταν απόλυτα ελληνικοί πληθυσμοί, γιατί απλούστατα ποτέ και πουθενά δεν έγινε κάθετος εξελληνισμός κάποιου λαού. Τις λίγες φορές, που έγιναν προσπάθειες εξελληνισμών, αυτοί ήταν «οριζόντιοι» και αφορούσαν τα ανώτατα στρώματα των κοινωνιών …Των κοινωνιών, που εξακολουθούσαν να έχουν στη βάση τους την αρχική τους γλώσσα.
…………………………

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: