ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

– Ομαδική επίθεση βιασμού σε βάρος νεαρής Ελληνίδας στην Πάτρα

Posted by lykofron στο 21/05/2011

Εχθές, μια νεαρή Ελληνίδα, βγαίνοντας από την εκκλησία της περιοχής της στην οποία είχε μεταβεί ίσως για να ανάψει ένα κερί δέχθηκε την ομαδική επίθεση βιασμού από ένα τσούρμο αλλοδαπών. Γρήγορα κατάλαβε ότι το μόνο όπλο που θα την έσωζε ήταν το ουρλιαχτό της. Άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα η ομάδα των ξαναμμένων αλλοδαπών να το βάλουν στα πόδια. Σε ελάχιστα λεπτά μέσα κινητοποιήθηκε όλη η γειτονιά που αν ο Θεός εκείνη την ώρα κοίταζε αλλού θα πέφτανε κορμιά…. Η κοπέλα νοσηλεύεται με ισχυρό ψυχολογικό σοκ. Ένα ακόμα, μέσα σε δεκάδες κρούσματα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα, για το οποίο δεν θα μιλήσει κανείς στα media.

Αντιλαμβάνεται ο υπουργός Παπουτσής ότι η κοινωνική συνοχή δεν είναι κάτι το οποίο προεξέχει για να παίζει μαζί της;… Με πόσο αίμα χορταίνει επιτέλους ο κ. Παπουτσής; Να πάμε να δώσουμε όλοι από λίγο μήπως και ξεδιψάσει… Δεν χρειάζεται να πεθαίνουν οικογενειάρχες στα πεζοδρόμια.
Αντιλαμβάνεται ο υπουργός Παπουτσής ότι αν οι πρωταγωνιστές σε όλα αυτά τα επεισόδια βίας ήταν όχι αλλοδαποί, αλλά Έλληνες η κοινωνία θα αντιδρούσε το ίδιο; Αντιλαμβάνεται ο υπουργός Παπουτσής ότι πλέον τους Έλληνες ψηφοφόρους όλων των κομμάτων δεν τους φοβίζουν πλέον οι χαρακτηρισμοί: «φασίστες» και «ακροδεξιοί»;…
Μήπως επιθυμεί ο κ. Παπουτσής να ενημερωθεί περί του πόσοι ψηφοφόροι του κόμματος του έγιναν «φασίστες» και «ακροδεξιοί» με αφορμή την δολοφονία του Μάνου Καντάρη;… Ίσως ο υπουργός Παπουτσής να έβλεπε μέσα από διαφορετικό πρίσμα τι είδους μέτρα πρέπει να λάβει αν στην θέση των Ελληνίδων που έχουν δεχθεί επιθέσεις βιασμών στην καρδιά της Αθήνας και όχι μόνο, ήταν η δική του γυναίκα, η κόρη του ή η μάνα του. Ή αν στην θέση του Μάνου Καντάρη ήταν ο πατέρας του…Τελευταία ο υπουργός ανακάλυψε τη φωτιά… Τόλμησε να ζητήσει από την ελληνική κοινωνία να μην αντιδράσει στην εγκατάσταση στρατοπέδων συγκέντρωσης για την διάχυση των λαθρομεταναστών από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα. Την ευκαιρία δεν έχασε η Μπιρμπίλη για να δηλώσει ότι ιδιώτες που θέλουν να βγάλουν χοντρό χρήμα από την ιστορία αυτή, υπάρχουν ειδικοί λογαριασμοί για έργα υποδομής στους χώρους αυτούς. Δηλαδή, μιλάμε για μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών…
Τι τον κάνει να πιστεύει τον κ. Παπουτσή ότι αν ο ίδιος πέσει κατά τύχη επάνω σε ένα τέτοιο τσούρμο πεινασμένων λαθρομεταναστών, ότι θα γλυτώσει και ο ίδιος και η φρουρά του. Έχει κατέβει ποτέ στην Αθήνα ή έχει πάει ποτέ μέχρι την Πάτρα ο κ. Παπουτσής για ένα περίπατο με τη φρουρά του ή χωρίς; Φυσικά και όχι…
Η πολιτική ηγεσία που κάνει πως δεν βλέπει το ότι οι λαθρομετανάστες έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο στην Ελλάδα. Αλλά ότι είναι άνθρωποι ως επί το πλείστον πολύ ταπεινών κινήτρων, μπολιασμένοι από τα καθεστώτα τους με μια κουλτούρα βουτηγμένη στο αίμα, στερημένοι από κάθε απόλαυση της σύγχρονης ζωής που προσφέρει η κοινωνία της Δύσης. Σκοτώνουν αβλεπεί οικογενειάρχες για 120 ευρώ χωρίς καμία ένδειξη μετάνοιας, επιτίθενται ομαδικά χωρίς δεύτερη σκέψη σε γυναίκες και παιδιά έξω από εκκλησιές και σχολεία, και μέχρι να ξημερώσει θα μαζευτούν όλοι στην κεντρικότερη πλατεία της χώρας να ζητήσουν την θεμελίωση ακόμα περισσοτέρων δικαιωμάτων από όσα ήδη απολαμβάνουν… Μεταξύ άλλων, ίσως και να μπουκάρουν δηλαδή με την άδεια και της Αστυνομίας στα διαμερίσματα να ληστέψουν, να βιάσουν και άμα έχουν κέφι και να σκοτώσουν.
Επειδή στην Ελλάδα η πολιτική τάξη δεν συγκινείται πλέον, ήρθε η ώρα να κάνουμε κι εμείς εδώ ότι κάνουν οι «Αγανακτισμένοι» Ισπανοί (Los Indignados). Κάθε βράδυ την ίδια ώρα πάνε και συγκεντρώνονται να διαμαρτυρηθούν κατά του πολιτικού συστήματος και της οικονομικής και κοινωνικής κατάπτωσης στην κεντρικότερη πλατεία της Μαδρίτης. Την πρώτη μέρα πήγανε 200, η Αστυνομία τους απώθησε και την επόμενη μαζεύτηκαν χίλιοι. Σήμερα συγκεντρώνονται κάθε βράδυ κατά δεκάδες χιλιάδες σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ισπανίας… Γνωρίζοντας ασφαλώς ότι κάποιοι θα καραδοκούν για να κατευθύνουν αλλού την οργή της κοινωνίας… Όπως γνωρίζουμε όλοι ότι αν η ελληνική κοινωνία δεν είχε δείξει την ψυχραιμία που δείχνει ένα χρόνο τώρα η γνωστή παρέα θα μας είχει βουλιάξει στην πτώχευση και το κοινωνικό χάος. Δεν μας παίρνει τώρα να εγκαταλείψουμε τη χώρα στο έρεβος της ανυπαρξίας.

ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ δεν έχουν κανέναν σεβασμό στη Γυναίκα και αυτό το γνωρίζει όλος ο πολιτισμένος κόσμος της Δύσης και της Ανατολής. Για λόγους που κανείς λογικός άνθρωπος δεν δύναται να κατανοήσει στήνουν γυναίκες στη μέση μιας πλατείας και τις λιθοβολούν μέχρι Θανάτου ή τους κόβουν ότι προεξέχει, μύτη, αυτιά, στήθος, χέρια. Σε αρκετές περιπτώσεις τους καίνε τα γεννητικά όργανα, ενώ μόλις γεννηθούν τους ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα (κλειτοριδεκτομή). Αν μια γυναίκα ανήκει σε άλλο μουσουλμανικό δόγμα δεν διστάζουν να της επιτεθούν ομαδικά βιάζοντας της και εκτελώντας την. Τέτοιες σκηνές παρακολουθούμε χρόνια μέσα από το διαδίκτυο, το οποίο ευτυχώς που υπάρχει, αλλιώς από τα συστημικά ΜΜΕ, δεν θα μαθαίναμε τίποτα.
Ας κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα.

Μάνος Μεϊμαράκης

Advertisements

2 Σχόλια to “– Ομαδική επίθεση βιασμού σε βάρος νεαρής Ελληνίδας στην Πάτρα”

  1. […] […]

  2. IOLA said

    Μην αναρωτιέστε αδίκως περί Παπουτσή, εάν τολμούσαν αυτά τα άτομα έστω και να περάσουν από την γειτονιά που μένει ο παπουτσής, θα έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας από την αστυνομία.
    Με εντυπωσιάζει όμως που δεν βλέπετε τον στόχο της κυβέρνησης, είναι απλή λογική, εάν κάθε ομάδα 3~4 λαθρομεταναστών, ΣΚΌΤΩΝΕ και έναν συνταξιούχο, κατά Ομόνοια μεριά βέβαια, τότε θα περίσσευαν εκατομμύρια ευρώ και θα μπορούσαν και οι κυβερνώντες να βάλουν κάτι στην τσέπη τους, τώρα που η τρόϊκα έσφιξε τα λουριά. Αφού ο Γιωργάκης σκέφτεται (μην γελάτε ρε τα καταφέρνει να σκέφτεται και αυτός κάποιες φορές, με την βοήθεια του αντιπροέδρου βεβαίως), σοβαρά να θεσπίσει πρίμ για τους λαθρομετανάστες, εάν σκοτώνουν έναν συνταξιούχο (κάτω των 70 ετών), να τους χορηγεί το 30% της σύνταξης που γλυτώνει το δημόσιο. Βέβαια το ποσοστό θα μειώνεται κατά 5% για κάθε επόμενο συνταξιούχο που θα σκοτώνουν. Τους απασχολεί σοβαρά όμως το θέμα μήπως πρέπει να δίνουν μεγαλύτερο πριμ για συνταξιούχους (του δημοσίου βεβαίως), κάτω των 58 ετών (γεμάτη η Ελλάδα από δαύτους), εκεί έχουν κολλήσει για την υλοποίηση του σχεδίου.
    ΙΟΛΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: