ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

– ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…

Posted by lykofron στο 24/05/2011

Αδέλφια ήρθε η ώρα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η χώρα κι η οικονομία βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει παρά μόνο ο κυρίαρχος λαός.

Ο λαός δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα της ψευδεπίγραφης μεταπολίτευσης. Αυτή η δραματική έλλειψη εμπιστοσύνης είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

Η χώρα και ο λαός βιώνουν τους καταστρεπτικότερους 20 μήνες των τελευταίων 100 ετών. Οι μήνες αυτοί κατέρριψαν μύθους, έριξαν προσωπεία, έβγαλαν μάσκες, αποκάλυψαν το μέγεθος των εγκληματικών ενεργειών των κυβερνήσεων της «μεταπολίτευσης».

Οι πράξεις και παραλείψεις τους μόνο ως εθνική προδοσία μπορούν να χαρακτηριστούν. Οδήγησαν την οικονομία στη χρεοκοπία, το λαό στη φτώχεια και το διασυρμό και την χώρα σε εθνική ταπείνωση και καταστροφή.

Αν ο λαός δεν αναλάβει την ευθύνη αλλαγής πορείας και αλλαγής του πολιτικού σκηνικού, η εθνική καταστροφή του 1922 θα φαντάζει το καλύτερο δυνατό σενάριο για τη χώρα. Διότι αυτό που θα συμβεί θα είναι πολύ χειρότερο. Παρά τις αιματηρές θυσίες του λαού, το χρέος θα συνεχίσει να μεγαλώνει και η χώρα να μικραίνει.

Την ελεύθερη πτώση της χώρας μόνο ο λαός μπορεί να την σταματήσει. Αλλαγή τώρα του πολιτικού σκηνικού πριν είναι αργά. Οι μετάνοιες και τα δάκρυα εκ των υστέρων δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα. Οι συνέπειες της ακολουθούμενης πολιτικής θα είναι οδυνηρές και καταστροφικές για το λαό και την πατρίδα για πολλές δεκαετίες.

Η χρεοκοπία είναι γεγονός. Τα περί αντιθέτου είναι όπως λέει ο λαός ‘παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του’. Θα τους αφήσετε να τα ξεπουλήσουν όλα; Να υποθηκεύσουν την χώρα για πάντα; Ετοιμάζονται να δώσουν και τα ρέστα.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι λαοί απαντούν στην κρίση, σαρώνοντας τους ανίκανους, ανεπαρκείς επαγγελματίες πολιτικούς της ρεμούλας, της μίζας και της προστάντζας και κάνουν μια νέα αρχή. Εμείς τι κάνουμε για την πατρίδα μας, για τα παιδιά μας; Θα αφήσουμε τους κλέφτες και τους ψεύτες, τους εντολοδόχους του παγκόσμιου κατεστημένου να τα διαλύσουν και να τα ξεπουλήσουν όλα;

Ήδη έχουν παραιτηθεί αμετάκλητα και άνευ όρων και έχουν παραδώσει με υπογραφή την εθνική κυριαρχία και ολόκληρη τη δημόσια περιουσία. Τι άλλο περιμένουμε;

Σε αυτή την κατάσταση ο κυρίαρχος λαός πρέπει να δώσει τη λύση πριν την ολοκληρωτική καταστροφή και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν ΤΩΡΑ. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία της χώρας και του λαού στην ελεύθερη πτώση.

Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή.

Ο ελληνισμός ζει τις δραματικότερες στιγμές τις νεότερης ιστορίας του. Ελάτε να προλάβουμε τη χώρα ζωντανή, έστω και την τελευταία στιγμή από την πλήρη καταστροφή.

Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το παρόν ΟΛΟΙ. Τα ψέματα τελείωσαν.

Η εικονική πραγματικότητα των 36 χρόνων της δήθεν μεταπολίτευσης έγινε εφιάλτης και οι εφιάλτες που την δημιούργησαν μεθοδευμένα και κατ’ εντολήν, παραδίδουν τη χώρα και τις νέες γενιές άνευ όρων στους τραπεζίτες, τους τοκογλύφους και τους νονούς του ντόπιου και παγκόσμιου κεφαλαίου. Θα το δεχθούμε;

Παρέδωσαν την διακυβέρνηση της χώρας στον Ομπάμα, στη Μέρκελ, στον Τρισέ, στον Στρος-Καν και στους άλλους υπαλλήλους εντολοδόχους των πολυεθνικών εταιριών.

Το φιλότιμό μας, η αξιοπρέπειά μας, η λεβεντιά μας και κυρίως η αγάπη μας για την Ελλάδα θα το ανεχθεί;

Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ!!!

Ελάτε μαζί μας τώρα. Εμείς, εσείς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Γιατί και περισσότερα προσόντα έχουμε από αυτούς σε τίτλους και κοινωνικούς αγώνες, αλλά και γιατί μεγαλώσαμε σε φτωχογειτονιές, ζυμωθήκαμε με τον καημό και τον πόνο του εργάτη και αποδείξαμε στη ζωή ότι είμαστε καλύτεροι από αυτούς σε όλα. Δεν προσκυνήσαμε, δεν λυγίσαμε, δεν συμβιβαστήκαμε. Σταθήκαμε όρθιοι. Το μόνο ότι εμείς έχουμε γονείς εργάτες, αγρότες, αγωγιάτες, υπαλλήλους, μικρομεσαίους και όχι κληρονομικώ δικαίω αξιωματούχους.

Αδέλφια, αφεντικά στη χώρα αυτή είμαστε εμείς και όχι οι δοσίλογοι του πολιτικού κατεστημένου και εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων.

Ελάτε να τα αλλάξουμε όλα τώρα. Μαζί μπορούμε και ξέρουμε.

Γιατί έχουμε δουλέψει, γιατί έχουμε μείνει άνεργοι, γιατί έχουμε ιδρώσει, γιατί έχουμε πεινάσει και μπορούμε να σας καταλάβουμε.

Τέρμα η κοροϊδία. Τέλος τα ψέματα.

Οι διαπλεκόμενοι πολιτικάντηδες, οι νονοί και τα λαμόγια, μια ζωή μας κοροϊδεύουν και λεηλατούν τη χώρα.

Δεν υπάρχουν περιθώρια. Ήρθε η ώρα των Ελλήνων πολιτών. Του Ελληνικού Λαού. Ήρθε η ώρα της Ελλάδας.

Της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Η ολιγωρία, η αδιαφορία και η σύμπλευση με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο των δήθεν και της δήθεν μεταπολίτευσης, αποτελεί συνενοχή και στις παρούσες στιγμές εθνική προδοσία.

Ελάτε μαζί μας. Είμαστε κάποιοι από εσάς. Είμαστε σαν και σας. Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει σε όλους μας.

Εμείς σας πονάμε. Εμείς σας αγαπάμε.

Μαζί θα αποφασίζουμε για ΟΛΑ, είναι δυνατό και έτσι θα γίνεται.

Εμείς ΟΛΟΙ είμαστε τα αφεντικά σε αυτό τον τόπο και μόνον εμείς.

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε όλα τα όργανα του κινήματος. Διαλέξτε μετερίζι. Και όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα, με μπροστάρηδες τους νέους, για να βάλουμε στις προσεχείς εκλογές την υπογραφή μας στην ληξιαρχική πράξη θανάτου στα λαμόγια, τους μιζαδόρους και τους προδότες του ΛΑΟΥ, και θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αξίζει.

Αδέλφια μαζί θα χτίσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Δεν περισσεύει κανείς. Δηλώστε παρόντες τώρα.!

Σας περιμένουμε με ανοιχτή την αγκαλιά και με αγάπη ΟΛΟΥΣ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στο εθνικό προσκλητήριο.

Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ. Με πράξεις και όχι με λόγια. Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “– ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…”

  1. […] – ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: