ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

1.500.000 εὐρώ γιά 30 λαθροεισβολεῖς

Posted by lykofron στο 03/06/2011

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ: Η γενοκτονία τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ ἔχει ἤδη ἀρχίσει και συντελείται με τέτοια μεθόδευση ώστε να μην γίνει αντιληπτή από την πλειοψηφία του λαού. Όταν η πλειοψηφια του λαού το καταλάβει, τότε θα είναι μειοψηφία.

Η «ΣυνΑΝΑΠΤΥΞΗ» είναι έργο που αφορά την εργασιακή αποκατάσταση μεταναστών, αποσκοπώντας τελικά στην τοποθέτηση 30 εξ αυτών σε κάποια δουλειά. Προσοχή, μόνο μεταναστών και όχι Ελλήνων, αφού ρητά από το πρόγραμμα αποκλείει προκαταβολικά οποιονδήποτε Έλληνα άνεργο θέλει να βρει δουλειά. Επειδή ακριβώς, το έργο αυτό αποκλείει τους Έλληνες ανέργους, το θέμα ελέγχθηκε κοινοβουλευτικά προκειμένου να διευκρινιστεί γιατί μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης αλλά και για να δημοσιευτούν οι χρηματοδοτήσεις των εμπλεκόμενων ΜΚΟ στην υπόθεση αυτή. Απαντώντας ο υφυπουργός Περιφ. Ανάπτυξης κ. Ρήγας στην ερώτηση που κατατέθηκε στην Βουλή από τον βουλευτή Α’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ Θάνο Πλεύρη αποκάλυψε πως για τους ανέργους μετανάστες το Ελληνικό κράτος θα πληρώσει 750000 Ευρώ ενώ θα συνεισφέρει άλλα τόσα και ο λεγόμενος «Χρηματοδοτικός Μηχανισμός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου». Σύνολο 1.5 Εκατομμύριο Ευρώ για εύρεση 30 θέσεων εργασίας σε μετανάστες! Την ίδια στιγμή, που οι Έλληνες φορολουγούμενοι πιέζονται συνεχώς περισσότερο, προκειμένου να «βγεί» το πρόγραμμα του μνημονίου.
Και ενώ η Ελλάδα σύμφωνα με τον κ. Ρήγα συνεχίζει να χρηματοδοτεί κανονικά το πρόγραμμα (δηλαδή τις θέσεις εργασίας των μεταναστών), οι «αφελείς» Ευρωπαίοι σταμάτησαν τις πληρωμές λόγω παρατυπιών στην γενικότερη διαχείριση του προγράμματος αυτού από την χώρα μας που περιλαμβάνει και δεκάδες άλλα έργα. Καταλαβαίνετε το τι περίπου έχει συμβεί με όλες αυτές τις ΜΚΟ, που αναλαμβάνουν την «υλοποίηση» των διαφόρων projects. Έτσι ο κ. Ρήγας πρόσφατα αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση άρσης αναστολής πληρωμών που θα εξεταστεί από τους Ευρωπαίους για το 2011. Αλλά πως μπορούμε να πείσουμε τους ξένους για την σοβαρότητα μας όταν πετάμε από το παράθυρο εκατομμύρια για προγράμματα που δεν αφορούν καν τους Έλληνες πολίτες παρά μόνο τους «δικούς μας»;
Δεν μας προκαλεί καθόλου έκπληξη πάντως ότι σε όλη αυτή την ιστορία εμπλέκονται διάφορες ΜΚΟ. Οι οποίες αδιαφορούν για τον Έλληνα, αλλά χρηματοδοτούνται για να «βολέψουν» τους αλλοδαπούς. Οι θετικές διακρίσεις σιγά σιγά εισβάλλουν από ότι φαίνεται και στην χώρα μας, υπό την μορφή «ευρωπαϊκών προγραμμάτων». 

Τρίτη, 31 Μάιος 2011 08:57

Πηγή http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7812:1-500-000-ευρώ-μόνο-για-ξένους-ανέργους&catid=96:oikonomia&Itemid=283

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ένώ  ο Ἑλληνικός λαός ἔχει ἀρχίσει νά φτάνη σέ ἐπικίνδυνα ὅρια ἀνέχειας η κυβέρνηση στους λαθροέποικους θα δίνει καί ἰθαγένεια καί δουλειά . Οἱ Ἕλληνες ἄς πᾶνε νά πνιγοῦν. Τούς λαθροεποίκους θέλουν. Η γενοκτονία τοῦ Ἑλληνικοῦ πληθυσμοῦ ἔχει ἤδη ἀρχίσει. Ἀπό τούς Ἕλληνες τά παίρνουμε καί στούς εἰσβολεῖς τά δίνουν γιατί  κάποια “ ὡραία πρωία” εἰσέβαλλαν μέ τό ἔτσι θέλω στήν πατρίδα μας. Τά νέα οἰκονομικά μέτρα γιά νά πάρουμε τήν 5η δόσι εἶναι σχεδόν ἕτοιμα. Θά τά πληρὠσουν οἱ Ἕλληνες πολίτες, oi λαθροεισβολεῖς θαπαίρνουν!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: