ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Η κάθαρση που δεν έγινε…

Posted by lykofron στο 11/06/2011

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ ΠΡΙΝ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Η ΗΓΕΣΙΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η πλουσιώτερη χώρα της βαλκανικής χερσονήσου, ίσως και της Ευρώπης αφού έχει πλούσια μεταλλεύματα (χρυσό, άργυρο, πετρέλαιο, νικέλιο κλπ), έχει έφορα εδάφη, θα μπορούσε να έχει και δάση που να παράγουν ξηλεία, θα μπορούσε να έχει επιστημονικά ανεπτυγμένη κτηνοτροφία, έχει έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς στόλους, έχει τις ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου που θα μπορούσαν να είναι τα μεγαλύτερα από εμπορική άποψη θέρετρα της Ευρώπης, έχει έναν λαό με τεράστιες δυνατότητες (και είναι γνωστό σ’ όλους οτι οι Ελληνες όταν βρεθούν έξω από αυτό το περιβάλον διαπρέπουν παντού σε τέχνες, εμπόριο, επιστήμες κλπ). Ομως σ’ αυτό το τόπο τίποτε δεν πάει καλά αφού:

Η OIKONOMIA είναι υπό κατάρρευση, το εξωτερικό χρέος της χώρας συνεχώς διογκώνεται και δυστυχώς θα πτωχεύσουμε. Οι πολιτικοί από το 1974 (μεταπολίτευση), δηλαδή επί 21 χρόνια, καλούν το λαό σε λιτότητα για την τετραετία που αναλαμβάνουν την κυβέρνηση, υποσχόμενοι ανάκαμψη για την επόμενη τετραετία, πλην όμως η ανάκαμψη δεν επέρχεται και έτσι η κοροϊδία συνεχίζεται και στις επόμενες τετραετίες γιατί δεν έχουν ούτε την θέληση ούτε τις ικανότητες για να επιφέρουν ανάκαμψη. Το εξωτερικό χρέος της χώρας ξεπερνά τα 30 τρισεκατομύρια δρχ και ο κάθε Ελληνας είναι χρεωμένος στις ξένες τράπεζες με 3,5 εκατομύρια δρχ

ΦΟΡΟΥΣ πληρώνουν κανονικά μόνον οι μισθωτοί και συνταξιούχοι ενώ οι μεγαλοφοροφυγάδες, παρά το γεγονός ότι είναι γνωστοί και τα ονόματά τους δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες, κανένας δεν τολμάει να τους ενοχλήσει. Οι βουλευτές με νόμο που ψήφισαν οι ίδιοι και οι δικαστικοί με δικαστική απόφαση που εξέδοσαν οι ίδιοι, απαλλάσσουν τους εαυτούς τους κατά το ήμισυ από την καταβολή φόρου Ας σημειωθεί ότι η πληρωμή φόρων αποτελεί βασική Συνταγματική επιταγή την οποία παραβιάζουν αυτοί κόπτονται για τη Συνταγματική νομιμότητα. Τα “τεκμήρια” που καθιέρωσαν πρόσφατα εχουν ως στόχο την εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και σε λίγα χρόνια η Ελλάδα δεν θα παράγει τίποτε αλλά θα τα εισάγει όλα.

ΤΟ “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ” για τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων κατάντησε τύπος χωρίς αποτέλεσμα γιατί (φαίνεται) δεν θα μπορέσουν να δικαιολογίσουν τις περιουσίες τους όπως π.χ. ο Ανδέας Παπανδρέου, που καλεί το Λαό σε λιτότητα, ζει σε ανάκτορο αξίας 1.500.000.000 δρχ που έκτισε όπως λέει με το μισθό του και με “δάνεια φίλων” του.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ νοσεί αβάστακτα και αλλοίμονο σ’ όποιον το χρειαστεί και δεν είναι πλούσιος για να νοσηλευτεί στα πανάκριβα ιδιωτικά νοσοκομία ή να ζητήσει τις υπηρεσίες του Γιακούμπ στην Αγγλία, όπως ο “σοσιαλιστής” Ανδρέας Παπανδρέου. Τα δημόσια μέσα πληροφόρησης αναφέρονται συχνά στα περίφημα φακελλάκια των γιατρών του ΕΣΥ και η κυβέρνηση αφήνει αυτό το τόσο σοβαρό θέμα στην “ιδιωτική” πρωτοβουλία δηλαδή στους απλούς πολίτες και τους δημοσιογράφους να “βγάλουν το φίδι από την τρύπα” και ο αρμόδιος Υπουργός, που είναι και αυτός γιατρός, θέλει να αγνοεί το θέμα.

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ στο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ, τις τράπεζες και στις περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις βρίσκονται στα χέρια των πολιτικών οι οποίοι με αναξιοκρατικά κριτήρια και για εξυπηρέτηση κομματικών και προσωπικών τους συμφερόντων διορίζουν τους “δικούς” τους (ενώ τα παιδιά του Λαού ζουν στην ανεργεία) με αποτέλεσμα:

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι σχεδόν εχθρική προς τον λαό και αναποτελεσματική λόγω κακής οργανώσεως, ελλείψεως ελέγχου και επανδρώσεώς της με ακατάλληλα πρόσωπα που η επιλογή τους γίνεται απ’ ευθείας από τους πολιτικούς.

Οι μεγάλες ελληνικές ιδιωτικές επιχειρήσεις ΔΕΝ είναι ανταγωνιστικές με τις επιχειρήσεις της λοιπής ΕΟΚ και να κλείνουν ή να καταλήγουν “προβληματικές” δηλαδή συντηρούμενες με “επιδοτήσεις” από τους φόρους δηλ. το μόχθο του Λαού. Κάποιοι “διαγωνισμοί” που έγιναν για μικρό αριθμό θέσεων στο Δημόσιο αποτέλεσαν την μεγάλυτερη κοροϊδία του ΛΑΟΥ αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι “απέτυχαν” για να διορισθούν σ’ αυτές τις θέσεις εκλεκτοί των πολιτικών.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ θυμίζει οπερέτα σε σημείο που μας έχουν γελειοποιήσει ένας Μπερίσα και ένας Γκλιγκόρωφ και οι ετέροι μας στην ΕΟΚ μας θεωρούν ανύπαρκτους ή ενοχλητικούς στις μετεξελίξεις στην ΕΟΚ.

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ καρκινοβατούν και οι διακηρύξεις των “μεγάλων” έργων καθυστερούν υπέρμετρα με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί δισεκατομύρια τόσο από τις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις λόγω των καθυστερήσεων όσο και από την μη εγκαιρη ύπαρξη βασικών έργων υποδομής όπως π.χ. το αεροδρόμιο των Σπάτων, που καθυστερεί η κατασκευή του 20 χρόνια με αποτέλεσμα το από πολλά χρόνια ανεπαρκές αεροδρόμιο του Ελληνικού δηλαδή το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Ελλάδας, η “βιτρίνα” της Ελλάδας, να μην εξυπηρετεί τη διακίνηση των αεροσκαφών και οι καθυστερήσεις που δημιουργούνται να εμφανίζουν την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα.

ΟΙ ΜΙΖΕΣ αποτελούν κάτι το φυσικό για την καθημερινή μας ζωή και σχετικά ο βουλευτής Γιώργος Ανωμερίτης στις 3.8.1994 να δηλώσει τα εξής στα κανάλια της τηλεόρασης:

(Η υπόθεση της ΑΓΕΤ είναι) “η κορυφή του παγόβουνου της πολιτικής διαφθοράς στον τόπο μας, της εμπορευματοποίησης της πολιτικής της έλλειψης οικονομικής δημοκρατίας και πρέπει με αφορμή την υπόθεση αυτή να κλείσουμε τον κύκλο που θέλει τον πολιτικό: έμπορο, εκπρόσωπο της διαφθοράς και τον άνθρωπο συγκοινωνεί άμεσα στην διεφθαρμένη ελληνική πολιτική εξουσία και στην κοινωνική βάση στην οποία μεταφέρει όλα τα συμπτώματα της διαφθοράς. Δυστυχώς η ελληνική μαφία είναι στην πολιτική εξουσία και ακόμα πιό δυστυχώς δεν υπάρχουν, όπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ιταλοί δικαστές. Οι Ελληνες δικαστές στην πλειοψηφία τους είναι έντιμοι αλλά… Πρέπει να συντριβεί το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς γιατί ο τόπος σε μια χώρα της μίζας δεν έχει μέλλον” (δηλαδή η Ελλάδα δεν έχει μέλλον)

Για την υπόθεση της ΑΓΕΤ ο παραιτηθείς από το βουλευτικό αξίωμα, μη ανεχόμενος την διαφθορά, κ. Αν. Ανδριανόπουλος δήλωσε: “Αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η βρομιά και η αθλοιότητα του λεγομενου πολιτικού βίου ”.

Οι  δηλώσεις των κ. κ. Γ. Ανωμερίτη και Α. Ανδριανόπουλου επιβεβαιώνουν τη λαϊκή παροιμία “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι” και στην προκειμένη περίπτωση το κεφάλι είναι η πολιτική ηγεσία (δηλαδή οι πολιτικοί όλων των κομμάτων και των αποχρώσεων) η οποία οδηγεί το λαό στην φτώχια και την εξαθλοίωση και το έθνος σε συρρίκνωση, αν δεν προλάβει να αντιδράσει έγκαιρα. Εκείνο που χρειάζεται αυτός ο τόπος είναι η ΚΑΘΑΡΣΗ και η ΑΠΑΛΛΑΓΗ από τους πολιτικούς εκείνους που ο Γιώργος Ανωμερίτης χαρακτήρισε “ελληνική μαφία” και ο Αντώνης Ανδριανόπουλος “βρομιά και αθλιότητα”

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: