ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ καλεί τα κόμματα σε ενιαίο μέτωπο κατά της κυβέρνησης

Posted by lykofron στο 15/07/2011

Η Ελλάδα, η πατρίδα μας, τις τελευταίες ώρες βιώνει την απόλυτη κυβερνητική αυθαιρεσία και την επιβολή της απόλυτης τρομοκρατίας απέναντι στους Έλληνες πολίτες.

Συναισθανόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στους συμπολίτες μας, απέναντι σε όλους τους Έλληνες που αυτή τη στιγμή γίνονται στόχος έκνομης κυβερνητικής δραστηριότητας, καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα ώστε να δημιουργήσουμε ένα σαφές, αρραγές και ενιαίο μέτωπο έναντι πρακτικών που δεν συνάδουν με την δημοκρατία και τον σεβασμό στον Ελληνικό λαό, τον εντολέα όλων μας.

Αυτή είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή που το υπάρχον πολιτικό σύστημα πρέπει να αποδείξει τους λόγους της ύπαρξής του και να σταθεί στο ύψος των ευθυνών του. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε την βία από όπου και αν προέρχεται και την καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας όταν αυτή πηγάζει από την ίδια την κυβέρνηση. Ζητάμε από τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα να βρεθούν στο πλευρό της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να καταδικάσουν έμπρακτα τις κυβερνητικές τακτικές.

Καλούμε, δε, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να συναισθανθεί επιτέλους την πραγματικότητα και να διατάξει την άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ από το Σύνταγμα και τις γύρω οδούς. Οι προσωπικές του ευθύνες τον καλούν σε άμεση παραίτησή του και προκήρυξη εκλογών, αφού είναι απολύτως σαφές πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ελληνικό λαό…

Από το Γραφείο Τύπου της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: