ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ

Posted by lykofron στο 28/08/2011

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΝΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μειώνονται τα χρόνια διαμονής που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας για εξαιρετικούς λόγους με αποτέλεμα την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών οι οποίοι σε λίγα χρονια θα είναι περισσότεροι από τους Έλληνες.
Το φάντασμα της Υπατίας πλανάται εκ νέου στο πολιτικό προσκήνιο με αφορμή μία ρύθμιση που συμπεριελήφθη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις άδειες παραμονής των ΛΑΘΡΟμεταναστών στη χώρα μας.
Η κυβέρνηση συμπεριέλαβε στο εν λόγω νομοσχέδιο, που συζητείται ήδη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, διάταξη σύμφωνα με την οποία μειώνεται ο αριθμός των ετών (από δώδεκα σε δέκα) συνεχούς διαμονής στην Ελλάδα, που απαιτούνται για τη χορήγηση από τον υπουργό Εσωτερικών άδειας διαμονής για εξαιρετικούς λόγους.
Η ρύθμιση αυτή, η οποία ως γνωστόν είχε χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση ως διαπραγματευτικό χαρτί προκειμένου να λήξει το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τους απεργούς πείνας της Υπατίας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΝΔ.
O υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη και Εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση συμπεριελήφθη στο νομοσχέδιο «προκειμένου η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τους κάθε λογής «συμπαραστάτες» των λαθρομεταναστών της Υπατίας».
«Επαναφέρει έτσι στο προσκήνιο», αναφέρει ο κ. Νάκος, «την απαράδεκτη διάταξη που θεσμοθέτησε με τον νόμο 3907/11, η οποία παρέχει ουσιαστικά το δικαίωμα στον υπουργό Εσωτερικών να προβαίνει σε μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών που διαμένουν στη χώρα και κατ’ επέκταση, σε συνδυασμό με τις προβλέψεις του νόμου της σημερινής κυβέρνησης για την ιθαγένεια, δίνει το δικαίωμα σε πολλούς να αποκτήσουν άμεσα Ελληνική ιθαγένεια».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητεί, όχι απλώς την απόσυρση της τροποποίησης που μειώνει τον χρόνο προηγούμενης διαμονής στη χώρα από δώδεκα σε δέκα χρόνια, αλλά την κατάργηση και της δωδεκαετίας και την επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς για τη χορήγηση άδειας διαμονής για ανθρωπιστικούς και εξαιρετικούς λόγους, που προέβλεπε ο νόμος 3386/05, δηλαδή, μόνο σε όσους έχουν εισέλθει νόμιμα στη χώρα.

ΠΗΓΗ http://apollonios.pblogs.gr/2011/08/theloyn-na-exafanisoyn-to-ellhniko-genos-tha-gemisoyme-allodapoy.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: