ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Υπουργική απόφαση εξασφαλίζει άδεια παραμονής σε όποιον αλλοδαπό έχει «δεσμό» με Έλληνα ή Ελληνίδα!

Posted by lykofron στο 14/10/2011

Άλλη μία υπουργική απόφαση-«έκτρωμα» τέθηκε σε ισχύ προ ημερών, απόφαση που εξασφαλίζει άδεια παραμονής σε όποιον αλλοδαπό διατηρεί «σοβαρή σχέση» με Έλληνα/ Ελληνίδα (ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ “ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ” ΣΧΕΣΗΣ!)…  Ούτε ανάγκη να αλλαξοπιστήσουν προκειμένου να συνάψουν θρησκευτικό γάμο, αλλά ούτε και χρήματα για «λευκό γάμο» χρειάζεται να αναζητήσουν πλέον οι λαθρομετανάστες. Μία… «σοβαρή» σχέση(!) τους εξασφαλίζει άδεια παραμονής και εργασίας. Ο Τζέφρι με τον νέο νόμο «καλωσορίζει» τους λαθρομετανάστες . Ταυτόχρονα έχει προετοιμαστεί να κατοχυρώσει νομικά και την υπεροχή τους έναντι των… γηγενών με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Ιδού αποσπάσματα της απόφασης. Διαβάστε και φρίξτε:

1.Επιτρέπεται η είσοδος και η διαμονή στην Ελλάδα, υπηκόων τρίτων χωρών, συντρόφων πολίτη της Ε.Ε. ή Έλληνα, με τον οποίο διατηρούν σταθερή σχέση προσηκόντως αποδεδειγμένη, και τον συνοδεύουν κατά την είσοδό του στη χώρα ή εισέρχονται στην Ελλάδα, προκειμένου να τον επισκεφθούν ή να συνενωθούν με αυτόν.

5. Ως τεκμήρια της σταθερότητας της σχέσης λογίζονται : α) Η καταχωρισμένη συμβίωση ή η ύπαρξη κοινού ή υιοθετημένου τέκνου του αιτούντος και του πολίτη της Ένωσης β) Η σταθερότητα της σχέσης μπορεί επίσης να προκύπτει από το γεγονός ότι αυτοί έχουν αναλάβει κοινές μακροπρόθεσμες νομικές, κοινωνικές ή οικονομικές δεσμεύσεις.

11. Οι κάτοχοι της άδειας διαμονής της παρούσας δικαιούνται να εργάζονται ως μισθωτοί.

Αντιστάσου στην Εθνοκτονία! Χρυσή Αυγή για την Πατρίδα και τον Λαό! Αναρτήθηκε από τον/την xryshaygh στο Οκτωβρίου 14, 2011 http://xryshaygh.wordpress.com/2011/10/14/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%C2%AB%CE%AD%CE%BA%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB/#more-81800

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: