ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Posted by lykofron στο 17/03/2012

Κομματίδια και συμπεράσματα από τη διάλυση των κομμάτων.

Σε προηγούμενο άρθρο χαρακτήρισα τους τριακόσιους  της Βουλής ενόχους για την πτώχευση της χώρας και ελάχιστους ως συνενόχους με την ανοχή που επέδειξαν. Η κατάρρευση του πολιτικού συστήματος έχει πια συντελεστεί, η δε διάσπαση των κομμάτων  σε «κομματάκια» και η δημιουργία νέων αποτελεί την επιβεβαίωση αυτής της κατάρρευσης. Εκείνο που δεν πρέπει να λησμονούν οι ψηφοφόροι είναι ότι σε όλα, σχεδόν, αυτά τα νεότευκτα κομματίδια έχουν καταφύγει όσοι διαγράφτηκαν ή ανεξαρτητοποιήθηκαν από τα δύο κόμματα που ευθύνονται για την σημερινή εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Η μετακίνηση, λοιπόν, αυτών στα άλλα κόμματα δεν τους αναγεννά ούτε τους απαλλάσσει από τις ευθύνες. Είναι υλικά μεταχειρισμένα, φθαρμένα και το σύστημα με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να τους αναβαπτίσει για να συνεχίσουν να το υπηρετούν…

Η ασυνέπεια κάποιου, δηλαδή, με τη μετακίνησή του σε ένα άλλο πολιτικό χώρο δεν γίνεται αυτομάτως συνέπεια. Η ανευθυνότητα και ο ανύπαρκτος συνειδησιακός έλεγχος για τα στραβά μιας πολιτικής πορείας 40 ή 30 ή 20 ή και 10 έστω χρόνων στην οποία συνειδητά συνέπραξαν, δεν παραγράφεται με την ξαφνική  μεταπήδηση σε άλλο κόμμα. Και τούτο ισχύει για τους περισσότερους, επειδή η επανεκλογή και η διαφθορά της εξουσίας τόσων χρόνων τους κατέστησε απαθείς, απρόσιτους και αριβίστες. Με την επιβληθείσα δε νομοθεσία της ασυλίας και των άλλων προνομίων αποτελούν όλοι, σχεδόν, μία ξεχωριστή κάστα-κλίκα, αποστασιοποιημένη. Όσοι παλαιοί στοιχίζονται σε νέα κόμματα αποτελούν υλικό που, όπως το «γενόσιμο»  φάρμακο, δεν θα έχει τη δυναμική του πρωτότυπου και καθαρού για να γιατρέψει, αλλά θα είναι αμφισβητούμενης τουλάχιστον και χρονικά άγνωστης αποτελεσματικότητας. Και για του λόγου το αληθές σας αναφέρω δύο μόνο παραδείγματα, όπως τα άκουσα στο “Real fm -14/Μαρτίου2012» από τον υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ κ. Κουκουλόπουλο. Ομολόγησε, σχολιάζοντας το υπό ίδρυση κόμμα της Κατσέλη και του Καστανίδη, πως δεν αντιλαμβάνεται τι πρεσβεύουν, τι στιγμή που η μεν κυρία ήταν αρχιτέκτων του γνωστού «λεφτά υπάρχουν» ο δε κύριος εμπνευστής της φούσκας του δημοψηφίσματος».

Το Σάββατο (10 Μαρτίου 2012), στη συνδιάσκεψή τους για την υποψηφιότητα νέου αρχηγού οι «σωτήρες» του ΠΑΣΟΚ  χειροκροτήθηκαν ακόμα μία φορά από στελέχη, που μάλλον άρρωστα  στο… τελευταίο στάδιο  μπορείς να τα θεωρήσεις,  αφού δεν αισθάνονται πως και με το βλέμμα τους μόνο τους βιάζουν τα καθάρματα! «Έγραψε» πάλι ο ΓΑΠ με τα Ελληνικά του και τους νέους στόχους του: Ο άνθρωπος δεν έχει ποτέ ακούσει  τη φράση «κροκοδείλια δάκρυα» και μας τα είπε «κροκύλια»;  Ύστερα είπε πως «ήρθε η ώρα να δώσει τις μάχες του από άλλα μετερίζια». Έχει δίκιο το Αμερικανάκι! Εκτέλεσε κατά γράμμα την εντολή της υποδούλωσης της Ελλάδας και από τα μετερίζια που του προσφέρουν ως αμοιβή, θα συνεχίσει να υπηρετεί τους εργοδότες του. Θέλω να πιστεύω πως μόνο μία μάχη του μένει να δώσει: Να κοιτάξει να ξεφύγει από την οργή αυτών που καταστρέφει. Να μην επαληθευτούν οι κατάρες των μανάδων που στερούνται τα παιδιά τους. Να μην πέσει στα χέρια των Ελλήνων οικονομικών μεταναστών του σήμερα. Στα χέρια των νέων που υποχρεώνονται σε εξορία για να επιβιώσουν. Είναι σίγουρο πως θα πληρώσει! Είναι ο τρίτος Παπανδρέου που έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας και η φυσική νομοτέλεια θα επιβληθεί επάνω του. Και για την Ιστορία πρέπει να σημειωθεί ότι ο στόχος της τέλειας διάβρωσης, της  κοινωνικής μετάλλαξης και της υποδούλωσης της  Ελλάδας έχει τεθεί από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και βασίστηκε σε αυτήν κυρίως την οικογένεια:

Ο ΠΡΩΤΟΣ ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου, (O λεγόμενος γέρος της Δημοκρατίας), που τον έστειλαν από το πουθενά για να κυβερνήσει τη χώρα μετά την αποχώρηση των Γερμανών το 1944, έκανε την αναγνώριση του εδάφους (ιχνηλάτης).

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ο πατέρας Ανδρέας Παπανδρέου (O λεγόμενος της αλλαγής) έβαλε το δόλωμα (υποσχέσεις και χρήμα) για να τσιμπήσουν και οι πιο διστακτικοί και καλοπροαίρετοι ΚΑΙ εφτιαξε το ΠΑΣΟΚ

Ο ΤΡΙΤΟΣ ο Γιωργάκης, ο γιος του Ανδρέα (ΓΑΠ ή GAP) έριξε τη χαριστική βολή και οδηγεί την πατρίδα μας στην καταστροφή και υποδούλωση παρόμοια με την τουρκοκρατία.

ΠΗΓΗ http://logiaspathata.no-ip.org/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: