ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

01 ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Σκοπός αυτού του ιστολογίου είναι η αφύπνιση του νέου Έλληνα ώστε να ξεφύγει από τα μαντριά των αρχιμανδριτών της εκκλησίας και των πολιτικών κομμάτων και να ξαναγίνει ελεύθερος γιατί μόνο με ελευθερία υπάρχει πρόοδος και ανοδική πορεία ενός λαού.

Συνέλληνες, η πατρίδα είναι το σπίτι μας και αν δεν το στηρίξουμε θα γίνουμε και πάλι υπόδουλοι. Φθάνουν 2.000 χρόνια σκλαβιάς στους Ρωμαίους και κατόπιν στους Τούρκους (διαβάστε σχετικά στις θεματικές ενότητες ΒΥΖΑΝΤΙΟ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ).

Συνέλληνες, υποστηρίξτε μόνον τα κόμματα με ξεκάθαρη πατριωτική γραμμή. Αποφεύγετε τα κόμματα που μιλούν με μισόλογα και ασάφειες για τα πατριωτικά θέματα. Θα πρέπει να τιμωρηθούν οι εθνοπροδότες, που ξεπουλάνε την πατρίδα μας είτε με παραχωρήσεις στους Τούρκους και τους Σκοπιανούς είτε με λεηλασία της περιουσίας του λαού….

Η Ελλάδα σήμερα έχει δυο εσωτερικούς εχθρούς:

Α) την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της Σιών, που στην ελληνική κοινωνία εμφανίζεται ως κόμματα της λεγομένης «αριστεράς». Αυτή η «αριστεράς» βασίζεται στις σοσιαλιστικές (αλλά στην πραγματικότητα σιωνιστικές) αρχές του εβραϊκής καταγωγής Μαρξ και η οποία απεργάζεται αφενός μεν την ισοπέδωση των ανθρωπίνων κοινωνιών προς τα κάτω, για την οποία προς τα κάτω ισοπέδωση έχουμε σαφές παράδειγμα από την οικονομική και πνευματική υποβάθμιση όλων των κουμουνιστικών κρατών μέχρι την κατάρρευση τους από το βάρος της αποτυχίας αυτού του συστήματος και αφετέρου την συρρίκνωση του  Ελληνισμού γιατί ο Ελληνισμός δεν δέχεται δουλωτικά δόγματα και αυτό οφείλεται στο φιλελεύθερο πνεύμα των αδούλωτων Ελλήνων. Οι Σιωνιστές που κρύβονται πίσω από την αριστερά όπου οι οπαδοί της δεν γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από τα πομπώδη κηρύγματα των φορέων της. Η αριστερά προκάλεσε εμφύλιο πόλεμο το 1944 που είχε χιλιάδες θύματα και μεγάλη οικονομική καθίζηση και σήμερα η αριστερά ενισχύει τους Σκοπιανούς. Οι Σιωνιστές πέραν της καθυποτάξεως της ανθρωπότητας έχουν σαν πρώτο στόχο την ολοκληρωτική εξόντωση του Ελληνισμού,

Β) την ΔΕΞΙΑ του «κυρίου» (όπως την ονομάζουν) την οποία αποτελεί το παραδοσιακό εβραιοχριστιανικό ιερατείο αλλά και οι παρακαθήμενοι «λαϊκοί» και βασίζεται τόσο στα κείμενα της εβραϊκής θρησκείας (παλαιά διαθήκη που έχει πληθώρα ανθελληνικών αναφορών) όσο και στα συνταχθέντα από τους εβραίους «αποστόλους» κείμενα που χαρακτηρίζονται ως χριστιανικά. Αυτή η Δεξιά απεργάζεται την οικονομική και πνευματική υποδούλωση των Ελλήνων. Την πνευματική και οικονομική υποδούλωση την επιτυγχάνει μέσω πολιτικών που κυρίως ανήκουν τόσο στην άρχουσα τάξη (η οποία γίνεται άρχουσα λόγω της υποστήριξής τους από το ιερατείο) όσο και στα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου λαϊκά στρώματα που λόγω της πλύσης εγκεφάλου που τους γίνεται μέσω της εβραιοχριστιανικής παιδείας θεωρούν αναμφισβήτητα τα δόγματα του ιερατείου.

Advertisements

4 Σχόλια to “01 ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ”

 1. ΒΑΡΒΑΣ said

  ΣΩΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ

 2. Myrto Drakopoulou said

  Ωραία αυτά που λέτε για την αποτυχία του κομμουνισμού στις πρώην χώρες του Παραπετάσματος αλλά το ότι το Χριστιανικό Ιερατείο της Ελλάδος είναι ανθελληνικό, δεν το πιστεύω ούτε και το ότι οι Σιωνιστές κάνουν συνωμοσία για να αφανίσουν τον Ελληνισμό. Μόνοι μας θα τον αφανίσουμε με την φαγωμάρα μεταξύ μας και με την διαφθορά και λοβιτούρα που κατάντησαν την Ελλάδα σ’αυτή την άθλια οικονομική κατάσταση. Αν και δεν είμαι θρήσκα προσωπικά, ο λαός θέλει να πιστεύει στην θρησκεία του έστω και από παράδοση, Αν του το πάρουμε και αυτό σε τι προτείνετε ότι πρέπει να πιστεύει? Στο Δωδεκάθεο? Αυτά είναι κουταμάρες. Καλύτερα κατ’εμέ να μην υπήρχαν θρησκείες στο όνομα των οποίων έχουν γίνει αιματοχυσίες και να μπορούσαν οι άνθρωποι να τα βρίσκουν μεταξύ τους με αισθήματα δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

  • lykofron said

   Είναι ιστορικά γνωστό ότι το ιερατείο της ορθοδοξίας με τους καλόγερους κατέστρεψαν τους Ναούς των Ελλήνων και έκτισαν πάνω στα θεμέλιά τους εκκλησίες (για να εξαγνίσουν δήθεν τον χώρο), κατέστρεψαν τα έργα τέχνης (αγάλματα θεών) και κάτι λίγα που διασώθηκαν αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού παγκοσμίως και το χειρότερο ΕΚΑΨΑΝ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ με αποτέλεσμα να χαθεί το 98% της ελληνικής γραμματείας και αυτό αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας. Επίσης σήμερα η εκκλησία δεν πληρώνει φόρους με το αιτιολογικό ότι δήθεν προσφέρουν «φιλανθρωπικό έργο» (συσσίτια κλπ) στους φτωχούς, αλλά στην πράξη ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Έτσι εμείς τα κορόιδα πληρώνουμε τους μισθούς των παπάδων, και συντηρούμε τις εκκλησίες και τα μοναστήρια ενώ τα έσοδά της εκκλησίας από διάφορες πηγές (ενοίκια κλπ) δεν φορολογούνται, και τα δικά μας φορολογούνται, και μάλιστα τώρα ιδιαίτερα σκληρά Η ορθοδοξία ελέγχει τους πολιτικούς και την δική της διαφθορά την μεταφέρει στους πολιτικούς., με αποτέλεσμα τα γνωστά φαινόμενα της διαφθοράς κλπ . Συμπέρασμα: Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, μεγαλύτερος από τους Τούρκους, γιατί είναι εσωτερικός εχθρός και δρα ανεξέλεγκτα με την ανοχή της υπόδουλης σε αυτούς πολιτικής ηγεσίας. Οι πολιτικοί, μη εξαιρουμένων ούτε των κομμάτων της αριστεράς (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) ούτε της δεξιάς (ΛΑΟΣ με τον καρατζαφέρ), είναι πρόβατα στο μαντρί της ορθοδοξίας….

   • lykofron said

    Ο Σιωνισμός κρύβεται πίσω από την παγκοσμιοποίηση και θέλει όλοι οι λαοί να αναμειχτούν και να προβατοποιηθούν ώστε να μην έχουν πολιτιστική ταυτότητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: