ΛΥΚΟΦΡΩΝ

ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ

Κατ απαίτηση της Πακιστανικής κυβέρνησης το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια λαθρομεταναστών

Posted by lykofron στο 20/01/2012

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ: ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ (ΠΡΟΔΟΣΙΑ ; ; ; )

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προσωπικές ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού για την “αποδοχή των προτάσεων απόδοσης δικαιώματος ψήφου στους Πακιστανούς”! Παράλληλα με τη μεγάλη έρευνα που διεξάγουμε για τις σχέσεις μαύρου χρήματος μέσω ναρκωτικών και δουλεμπορίου, καθώς και για χρηματοδότηση φονταμενταλιστών μέσω Ελλάδας, ήρθε και αυτή η είδηση που ρίχνει φως στις αιτιάσεις μας για την ύποπτη ασυλία σε παραβατικούς Πακιστανούς μέσω της “πίεσης” από την “κοινότητα”.

Διαβάστε με προσοχή: ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργὸς Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε την Τρίτη την αποδοχή από την Ελλάδα τις απαίτησης το Πακιστάν για την απόδοση ιθαγένειας και δικαιωμάτων ψήφου στους Πακιστανούς μετανάστες. Μιλώντας στο πρωθυπουργικό μέγαρο στον Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβη και προσωπική εκπρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού, ὁ Γκιλάνι εξέφρασε την ελπίδα η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού αργότερα μέσα στο χρόνο να ξαναζωντανέψει τις διμερείς σχέσεις μεταξὺ των δύο χωρών. Ὁ Γκιλάνι ζήτησε να προγραμματιστούν διμερείς πολιτικὲς διαβουλεύσεις και να συναντηθεί μεικτή Οικονομική Επιτροπή πριν από την επίσκεψη, ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την επιτυχία της επισκέψεως. Ὁ Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον προσωπικό απεσταλμένο του Έλληνα Πρωθυπουργού ότι η κυβέρνησή του θα συνεχίσει να αναλαμβάνει κάθε δυνατή προσπάθεια γιο την ασφαλή απελευθέρωση του Αθανασίου Λερούνη, που απήχθη στην κοιλάδα Καλλάς τον Σεπτέμβριο του 2009 και μεταφέρθηκε αμέσως στην επαρχία Νουριστάν του Αφγανιστάν.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιανουαρίου 12, 2010 http://olympia.gr/2010/01/12/%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD/

Σχολιάστε